Connect with us

Artis / Selebriti

” Sumpah tak tahu dia dah kahwin. So perfect lah family ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Daler Yusuf Video Bersama Isteri Dan Anak-Anaknya Cur1 Perhatian Warganet. Eh Eh Ramai Yang Tak Tahu Daler Dah Kahwin. Comel Sangat Anak-Anak Daler Ni, Mata Semuanya Cantik Dan Mengancam !!

Perkongsian pelakon kacak berketurunan Uzbekistan, Daler Yusuf beberapa hari yang lalu menunjukkan keputusan imbasan bakal anaknya yang akan lahir mengejutkan ramai peminat. Ramai yang tidak menyangka si tampan ini sebenarnya sudah berstatus suami orang dan telah memiliki 3 orang cahayamata.

Pandai Daler menjaga privasi keluarganya sehingga kan peminat pun tidak dapat menghidu status sebenar Daler. Meninjau akaun Tiktok Daler Yusuf, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Daler bersama isteri dan anak-anak kesayangannya.

Klik gambar untuk info..

Melihat video Daler ini, ramai yang memuji kecomelan wajah anak-anak Daler. Berwajah kacukan Uzbekistan, berkulit putih dan memiliki sepasang mata yang bulat serta bulu mata lentik, ianya mendapat perhatian dan pujian daripada warganet.

Tak puas melihat wajah cute anak-anak Daler ini. Isterinya juga cantik dan ayu orangnya. Satu family muka nampak seiras sahaja semuanya. Usik warganet, family Daler ini boleh menjadi model ubat gigi kerana gigi mereka yang cantik dan tersusun.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@daleryusuf1

My little Family ❤️ #fypシ

♬ orijinal ses – MeryeMurat1

Sehingga kini, perkongsian oleh Daler ini telah pun meraih lebih 140 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan  oleh mereka :

” Mula-mula heran jugak aku macam mana video orang arab boleh naik dekat fyp aku.. sekali daler yusuf la.. ”

” Aku je ke yg baru tahu dia dah kahwin anak dah 3 dah beb tekezutt kiteeeeww ketinggalan betul nii aku.. ”

” Ingatkan single lagi daler yusuf ni.. Sumpah xtau dia dh kawin, so perfect lah family ni lawa mata.. cantiknya mata mereka. yang kecik bawah sekali tuuuu.. ”

” Sempurna.. mak Pak lawa, dapat keluaran semua comel, cantik, segak.. memang pakej lengkap.. Cute. Boleh buat iklan ubat gigi semua nya.. ”

” Wah pandai simpan rahsia.. Alhamdulilah.. suka tgk. Muka depa semua sama. Dari pak, mak ke anak2.. ”

” Sejak bila Daler ni kahwin ek.. Weh anak dia yang memula tu, bula mata sangat love lah.. Semua mata cantik lah.. ”

” The real artis tak post kebahagiaan in social media and now bahagia sampai dh anak 3 pun netizen rmai tk tahuu.. daler ni dh la tak pernah ada controversy. sgt humble dan family yg bahagia.. ”

” Mashallah first time ni tengok beautiful family.. Comelnya anak-anak daler, wife pun cantik betul.. ”

Klik gambar untuk info..

Pandai Daler menyembunyikan status perkahwinannya. Pasti ramai peminat yang terkejut dengar perkongsian Daler. Apa-apa pun sama-sama kita mendoakan semoga Daler sekeluarga sentiasa bahagia selama-lamanya. Alahai tak boleh move on lah tengok wajah isteri dan anak-anak Daler ni.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Daler Yusuf 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT