” Sump4h saya menang1s bila suara Tok Sidang berubah..” – Netizen

Video Pesanan Jinggo Buat Anaknya, Uzair Haqimy Sebelum Upacara Akad Nikah Buat Ramai Seb4k. Part Suara Jinggo Berubah Dan Bergenang Air Mata, Jelas Terpancar Menahan Rasa Seb4k !!

Umum memgetahui bahawa pelakon Elisya Sandha telah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya, Uzair Haqimy semalam. Uzair merupakan anak kepada pengarah terkenal, Azman Yahya atau Jinggo dan Sheila Rusly.

Meninjau ke akaun Instagram, Jinggo ada memuatnaik satu video di mana Jinggo menyampaikan pesanan buat anaknya, Uzair sebelum diijabkabul. Ketika itu mereka dalam perjalanan menuju ke tempat pernikahan.

Pesanan Jinggo ini telah membuatkan ramai rakan artis dan para pengikut instagramnya turut berasa seb4k. Walaupun Jinggo nampak seperti seorang yang ‘ cool‘ namun suaranya berubah menjadi seb4k kerana tidak dapat turut serta ketika upacara pernikahan.

Begitulah kasih sayang seorang bapa kepada anaknya. Tambahan pula majlis pernikahan berlangsung dalam suasana PKP, pastinya perasaan dan suasananya amat berbeza. Setiap ibubapa ingin melihat sendiri di depan mata ketika anak dinikahkan.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen turut mengalirkan air mata dan berasa seb4k. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alaaa sed1hnya uncle.. kite pun mengalir air mata jugak.. Congratulations uncle and sis sheilarusly tambah lagi sorang family.. your beautiful life journey begins now uzairhaqimy69 and elisyasandhaofficial Virtual hugs to all of you.. “

” Ala tok sidang ni.. tak pasal2 air mata sy tumpah ptg ni. Haq kena banyak belajar dari papa haq.. papa haq adalah yg terbaik.. “

” Tahniah tok sidang… Sump4h sy mngis bila suara tok sidang brubah.. Kasih syg seorang papa.. tahniah tok sidang, sis dan perantin.. “

” Adoii keme yg teroyak.. congrats… smoga kekal hingga ke jannah.. mengalir air mata.. tahniah dpt menantu hr ni.. semoga hubungan mrk kekal ke jannah.. Aamiin.. “

” Ya allah saya lak yg menang1s tahniah tok sidang. bila seorg ayah meluahkn rasa seb4k.. ┬átahniah tok sidang & family.. “

” Tahniah.. sed1h plk tgk.. mg bhgia till jannah.. eiii kenapa tetiba sed1h tengok ni.. Alhamdulillah tahniah buat Tok Sidang seisi keluarga.. “

” Sama cam kami suami isteri tak dapat tgk anak nikah time pkp… sed1h memang sed1h tapi redha sebab PKP kan.. “

Tahniah diucapkan kepada Jinggo dan Sheila Rusly kerana akhirnya menerima menantu dan upacara pernikahan selesai dengan lancar. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina oleh Uzair dan Elisya kekal hingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jinggo, Elisya Sandha, Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..