” Suami, terima kasih untuk segalanya.. “

Vide0 Kej0tan Norman Hakim Untuk Isterinya Memey Suhaiza Sempena Ulangtahun Kelahiran Buat Ramai Terh4ru. R0mantik Sungguh. Beruntung Memey !!

Pasangan romantis yang selalu meriah dengan gelak tawa, Norman Hakim dan Memey Suhaiza tidak perlu diperkenalkan lagi. Pasangan merpati dua sejoli ini yang mendirikan rumahtangga pada 24 September 2011 di Kota Tinggi antara pasangan yang paling bersih dari sebarang gos1p.

Ik4tan cinta mereka memberikan tiga orang cahayamata yang dinamakan sebagai Muhammad Darwisz Hakim, Muhammad Dikhriz Hakim dan Mikayla Delisha Hakim. Keharmonian rumahtangga Norman dan Memey menjadi contoh dan inspirasi kepada ramai pasangan lain.

Norman yang pernah memberikan tip di salah sebuah stesen radio tempatan pernah memberitahu bahawa layanilah isteri sebagaimana melayani anak yang penuh dengan perhatian, kasih sayang dan pujian. Nyata cara yang diamalkan oleh Norman itu benar-benar menghasilkan sebuah keluarga yang harmoni.

Menerusi akaun Instagram, Memey Suhaiza telah berkongsikan satu vide0 sambutan ulangtahunnya yang ke 32 semalam. Kej0tan hari jadi dari suami tercintanya ini buatkan Memey menit1skan airmata. Terharu sungguh lagi-lagi part anak-anak keluar bawah kek. Suami mithali sungguh la Bang Norman !

J0m t0nton vide0 di bawah :

View this post on Instagram

TERIMA KASIH utk segalanya.. Semuanya dirumah… pukul 10am suami dah mintak rest kat bilik siap pesan nnt pakai dress mcm princess πŸ˜† & jangan turun langsung… Saya ikutkan sbb nmpk effort suami bersungguh, turun naik sibuk betul πŸ˜‚.. tp dah rasa suami plan something.. & inilah hasilnya…❀️ Walaupun entah berapa kali dipesan… β€œtak nak apa2.. jangan buat apa2”… Apatah lagi dgn keadaan sekarang.. Mmg tak fikir sgt pasal birthday , Tp syukur alhamdulillah ..😭🀲🏻 dr dulu sampai skrg,akn sentiasa berusaha utk menghargai semua kesayangannya.. Tq suami ❀️ I love u @normanhakim_786 semoga Allah balas segala kebaikan niπŸ₯° Tq anak3 bertuah mummy @awishzarisz @mikayladelishahakim Tq juga utk semua yg wish n doakan baik2 utk sy,yg htr whatsapp,dm,ig story, comment gambar .. sy hargai sgt2…πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»β€οΈ #mummymemey32

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Rata-rata netizen terharu melihat layanan Norman terhadap Memey ini. Antara k0men-k0men netizen :

” MashaAllah , happy birthday memey.. “

” Why I’m cry1ng.. “

” Happy family.. Semoga sentiasa dalam kasih sayang dan rahmat Allah.. happy besday sis.. “

” So sweet.. Cembuurunya tengok.. “

” Happy birthday kak memey, sed1h la tengok video ni. Semoga akak sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah.. “

” Happy birthday memey.. I’m so t0uching.. Deep in my heart.. “

” Happy birthday kak memey… Mata kite pulak masuk hab0k.. “

Seronoknya Memey diraikan sebegini rupa. Kesungguhan Norman memang terbaik. Demi isteri tercinta, janji dapat tengok senyuman si isteri tercinta. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran ke 32 buat Memey dan semoga berbahagia selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..