” Sorry, dah cuba tak nak ketawa tapi terketawa juga. Haha.. ” – Netizen

Video Neelofa Membaca Komen Netizen Yang Mengataka Suaminya, Haris Ismail Sekarang Kelihatan Semakin ‘Bulat’ Buat Ramai Terhibur. Paling Kelakar Part Neelofa Backup Cik Abang. Macam Mar4h Sambil Tahan Gelak Je Tu, Hehe !!

Pasangan selebriti popular, Neelofa dan Haris Ismail dan juga anak mereka Muhammad Bilal sering menjadi perhatian ramai. Ada sahaja video atau pun gambar terbaru mereka yang dikongsikan oleh peminat di akaun media sosial.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram fans Neelofa telah berkongsi satu video live Neelofa dan Haris. Dalam video itu, Neelofa telah membaca satu komen netizen yang mengatakan yang Haris sekarang sudah kelihatan sedikit berisi.

Kelihatan Neelofa membaca komen tersebut sambil ketawa dan ini membuatkan Haris  mengatakan yang tindakan Neelofa itu seolah seperti membenarkan apa yang dikatakan oleh netizen tersebut.

Namun, apa yang mencuit hati adalah telatah Neelofa ketika cuba untuk backup Haris. Neelofa menafikan yang Haris kelihatan berisi. Perkongsian video live Neelofa dan Haris ini telah mengundang tawa warganet yang terhibur dengan telatah comel mereka berdua.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai repson telah diberikan warganet setelah terhibur menonton video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Sorry, dah cuba tak nak ketawa tapi terketawa juga, haha lawaklah betul lah tengok abah ummi Bilal ni.. “

” Pandai Lofa cover balik “mana ada bulat engkau ni’ padahal dia pun gelak jugaK hahaha puas menahan.. “

” Bulat pun tak pa lah ustaz, isteri tetap sayang, haha. Tanda bulat maknanya sangat bahagia sekarang.. “

” Biarlah bulat ustaz yang peting sihat bahagia manten kacak jugak tu, pandai Lofa jaga ustaz sekarang.. “

” Kalau buat live tak buat hal kelakar memang tak sah lah pasangan ni, keluar habis perangai comel, kita yang tengok pun tergelak.. “

” Tak larat nak ulang, sebab setiap kali ulang video ni, mesti aku gelak, hahahaa. Paling lawak tengok Lafa mar4h, hahaha.. “

” Hahhaahaha nak4l betul lah Lofa, sempat juga tu ketawa, terus cover line lepas kena mar4h hahaahha, tahu pun tak0t.. “

Comel betul tengok reaksi Neelofa backup cik abang tersayang. Alah mana ada Haris berisi pun, handsome je tengok Haris sekarang. Bahkan terserlah kebahagiaan pasangan ini setelah berkahwin dan mendapat cahayamata. Semoga Neelofa dan Haris akan terus kekal bahagia bersama sehingga ke akhir hay4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lofa.world

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..