” Senang betul nak kej0t Yusuf. Kalau saya mak kej0t camtu, tidur balik.. “- Netizen

Video Hanis Zalikha Membangunkan Yusuf Iskandar Untuk Ke Sekolah Raih Perhatian Peminat. Lembut Jer Cara Hanis Kej0tkan Yusof. Yusof Pun Nampak Senang Jer Bangun !!

Yusuf Iskandar nama yang sudah cukup dikenali ramai dan pernah mendapat gelaran si cilik Melet0p Era beberapa tahun lalu. Sebagaimana kanak-kanak lain, Yusuf kini sudahpun mula dihantar ke sekolah untuk menimba ilmu.

Terdahulu, video Yusuf belajar secara online ada dikongsikan kepada umum. Yusuf yang sudah diajar di rumah sebelum ini nampak enjoy mengikuti kelasnya itu. Yusuf juga kelihatan ceria dan sentiasa bersemangat ketika diajukan soalan oleh gurunya.

Meninjau akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dimuatnaik satu video terkini yang memaparkan gelagat Yusuf ketika dikej0t Hanis untuk bangun dari tidur. Hanis memang diketahui seorang ibu yang lemah lembut dan sangat sporting dengan anak-anak.

Awalnya Yusuf nampak sedikit sus4h untuk bangun mungkin kerana masih lagi mengantuk. Namun apabila mendengar pertanyaan Hanis untuk sarapan pagi, terus laju mulutnya menyebut beberapa menu makanan yang diinginkannya.

Jom tonton video di bawah :

Lembut sungguh gaya Hanis membangunkan Yusuf dari tidur. Respon Yusuf juga turut mencuit hati peminat dan antara komen-komen peminat :

” Comel je, dulu time i mama i kej0t pegi sekolah satu taman boleh dgr hahaha. The best example of parenting.. “

” Best nya Yusuf… Mommy minta k1ss dgn pantas he bangun utk k1ss ek… Sayang dia dgn adik dia.. “

” Dalam mam4i2 pun mcm2 ekk request utk breakfast. Ahahhaa, Terbaik Yusuf. Adore sgt parenting skill hanis.. “

” Ahhh cutenye, Yusuf already big boy now.. Pstu request.. Ckp2.. Lap4r dah tu, dia punye request byk yee.. “

” Senang betul nak kej0t yusuf. Kalau sy mak kej0t cmtu tido balik. Good Boy lah yusoff, Best parenting by hanis zalikha , people.. “

” Alooo easy je mommy handle yusof love. Anak yg baik.. senang nk handle.. sampai ke besar la attitude macamtu.. “

” The best way of parenting. Soft spoken, loving, anak pun baik jeee. My heart is melting tengok Yusuf dan Hanis ni.. “

” Hehe ambik masa nak bangun tu. Yusuf dah besar. Time for school.Terbaik hanis zalikha. Order breakfast banyak tu.. “

” Alahai mommy punya kej0t pun loving dooh. Not a typical mak yg switch off kipas/aircond pastu t1pu jam dh lew4t. adore your style. Syabas Hanis.. “

” Mak kita kej0t pergi sekolah , dia bukak lampu bilik pastu tutup kipas bilik . Tak bangun lagi kena l1bas haha Sekian.. “

Tidak hairanlah Yusuf menjadi anak yang sopan sudah tentu daripada asuhan mommynya yang sentiasa berlemah lembut ini. Order menu Yusuf pun bukan sikit-sikit, selera betul bud4k comel ini. Semoga Yusuf menjadi anak yang baik sentiasa dan menjadi kebanggaan keluarga kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..