Connect with us

Artis / Selebriti

” Semp0i betul KJ ni, pak lawak juga rupanya.. ” -Netizen

Video Khairy Jamaluddin Memulakan Tugasan Sebagai Penyampai H0t FM Buat Ramai Teruja. Wah Meriah Konti Dengan Gelak Ketawa. Boleh Tahan Kelakar Juga KJ Ni. Sempoi Sungguh, Ayat Pun Tak Berlapik !!

Hari yang dinanti-nantikan oleh pendengar setia stesen H0t FM akhirnya tiba jua. Khairy Jamaluddin yang dicanangkan bakal menjadi penyampai di H0t FM melaporkan diri sebagai penyampai H0t FM bermula hari ini.

Meninjau entry di akaun Instagram H0t FM, telah dikongsikan beberapa buah posting yang memaparkan suasana di konti pagi ini. ‘ KJ DJ reporting to duty’ itu ayat mukadimah yang diungkapkan oleh KJ.

Johan dan AG Azmeer juga bukan main lagi menyakat. Budak baru katanya, haruslah kena ragg1ng. Santai, bersahaja dan suka berseloroh, itu yang dapat diperkatakan mengenai KJ. Punyalah berlapik AG dan Johan menyusun kata, tetapi KJ selamba sahaja mengatakan dirinya kal4h.

Ramai pendengar yang teruja mendengar celoteh KJ dan tidak kurang juga yang berubah ke stesen H0t FM gara-gara KJ. Wah semakin gamatlah konti H0t FM, tunggu Fara Fauzana masuk tentu lagi terbahak ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Pelbagai respon diberikan oleh warganet setelah mendengar KJ ke udara. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” KJ ni blh tahan wat lawak…. lagi2 masuk ngn ag johan… pen1ng dibuatnya… ada fafau lg pusing… hahahah… terbaik la korg smua… love hotfm.. “

” Boleh tahan lawak KJ ni haha. Berpeluh-peluh orang puji tall, dark and handsome tu hahah.. “

” ‘Saya masih ada cita2 politik. saya tak nak orang lupakan saya’ – KJ. Boekkk strategi dia.. “

” Menang selfie, kal4h undi haha, terbahak dengar ayat KJ ni. Semp0i betul KJ ni, pak lawak juga rupanya.. “

” Hari ni hadap jem lama-lama pun tak pe, syok dengar jenaka KJ. Jah4t la korang bul1 KJ, haha ragg1ng jangan tak ragg1ng hahha.. “

” Memang semp0i lah KJ, sporting habis. Cakap jangan berlapik-lapik eh haha, adui dah dengan aku terpengar0h tukar channel pagi nihh.. “

” Best sampai tak nak keluar kereta dengar KJ dekat H0t FM, semp0ii KJ. Biar menang selfie, tapi kalah undi haha, lucu betul.. “

” ‘Menang selfie, kalah undi’ – KJ haha boleh tahan pvnchline KJ. Idea jadi DJ sebab tak nak dilupakan tu idea yang brilliant. KJ comes with a strategy.. “

Siapa sangka KJ yang berwajah serius ini rupanya seorang yang kelakar. Kata-kata KJ bukan membuatkan AG dan Johan sahaja yang ketawa malah pendengar juga. Selamat maju jaya KJ dan semoga terus menyinari pagi hari pendengar H0t FM.

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM, IG Khairy Jamaluddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT