” Petra makin bamb4m, mummy pula dah slim.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Mona Allen, Pekin Ibrahim Dan Anak Mereka, Petra Pekin Yang Kini Sudah Berusia 5 Bulan Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Besarlah Baby Petra. Makin Comel, Bulat Dan M0ntel. Mona Pula Nampak Makin Slim !!

Meninjau ke akaun Instagram Mona Allen, p0sting terbaru Mona yang memaparkan gambar keluarga kecilnya telah meraih perhatian ramai. Gambar tersebut dirakamkan ketika mereka sekeluarga bercuti tempoh hari.

Ramai peminat makin ger4m melihat kem0ntelan satu-satunya cahaya mata Mona dan Pekin Ibrahim iaitu Petra Pekin. Petra dilihat membesar dengan sihatnya dan semakin bamb4m. Lihat sahaja pipinya yang gebu dan dagunya yang berlapis.

Petra dilahirkan pada 31 Ogos tahun lalu kini sudah pun berusia 5 bulan. Selain itu, penampilan Mona yang nampak semakin slim selepas bersalin juga turut mencur1 perhatian. Wah perfect potret keluarga lah ini.

Perkongsian gambar ini telah menerima lebih 100 komen daripada warganet yang ger4m melihat wajah comel Petra. Mona juga pernah berkongsi menyatakan yang Petra diberikan susu badan dan akan sentiasa memastikan cahaya matanya itu minum susu secukupnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat kemontelan Petra. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Mami tetap gojes anak n daddy bertambah omel.. Husmangat…. Bamb4mnya… so cute, Petra makin bamb4m, mummy pulak dh slim.. “

” Tgok mana je la si petra tu, debab.. Bam2nya dia. Semuga jd anak yg soleh d dunia dan akhirat.. Sgt2 comel si baby tu.. “

” Petraaa mamy zila nk coklat tauuu.. Omey lah petraaa…… Akk ngn abg pekin pun omeyy.. leher mana leher.. “

” Laaaa lagi bobot lah Nani tgk dia ni. Muka daddy pulak.. Mummy growing thinner but maintain beautiful.. Sukanya tgk double chin baby .. “

” Kejapnya besarrrrrrr… Ger4m ehhh.. How time flies so fast pekin7words mona.allen .. happy for u guys too .. “

” Da makin bulat papanye.. Lama tak jumpa. Huhu.. Pipi mommy n baby sama mcm pau gebu.. berapa kilo baby tu.. “

” Alhamdullah Aamiin… dapat mama (nenek in baba peranakan ) Tess tengok ini baby… gambar terkini, Sayang sana dia.. “

Alahai, siapa tidak ger4m melihat kem0ntelan baby Petra kan. Rasa nak p1cit-p1cit je kan, hehe. Semoga Petra membesar menjadi anak yang baik dan soleh serta menjadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mona Allen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..