” Orang depan kant0i tidur, orang belakang kant0i mengint4i.. ” – Netizen

Ayda Jebat Rakam Video Nabil Mahir Tidur Ketika Kursus Kahwin, Namun Jelingan Mata Seseorang Di Belakang Cur1 Tumpuan Peminat. Haha, Dua-Dua Kant0i !! 

Pasangan yang sudahpun mengik4t tali pertunangan, Ayda Jebat dan Nabil Mahir cukup dikenali peminat dengan sikap gil4-gil4 mereka. Nabil dan Ayda selalu menyak4t antara satu sama lain dan ini membuatkan mereka sering kelihatan ceria dan gembira bersama.

Nabil dan Ayda mengik4t tali pertunangan secara online April lalu setelah menjalin hubungan hampir setahun. Pertunangan mereka yang berlangsung ketika perint4h Kaw4lan Pergerakan masih berlangsung mendapat perhatian ramai ketika itu.

Ayda dan Nabil masih lagi belum mengumumkan tarikh pernikahan mereka yang sebenarnya dan peminat masih lagi berteka-teki mengenainya. Namun dikhabarkan pernikahan pasangan ini akan berlangsung tahun ini juga dan semalam Ayda ada berkongsi gambar mereka yang selesai mengikuti kursus perkahwinan.

Meninjau akaun Instagram Ayda Jebat, telah dikongsikan satu video rakaman sembuny1-sembuny1 oleh Ayda yang menunjukkan gaya Nabil yang terlena ketika menjalani kursus kahwin. Nabil yang kelihatan terlalu mengant0k dan kelihatan sukar untuk membuka matanya. Namun pandangan sepasang mata yang berada di belakang Nabil mencur1 perhatian.

Jom tonton video di bawah :

Rakaman diam-diam Ayda Jebat ini mencuit hati peminat apatah lagi dengan gaya Nabil yang kant0i tidur itu. Namun jelingan salah seorang peserta lain di belakangnya itu menjadi perhatian. Antara komen-komen mereka :

” Tgh hafal doa qunut tu… Lawak Smpai melekat mata2.. “

” Wah kusyuk betul ! melekat mata dia weii.. “

” Mata kiri tak boleh nak buka. Mengant0k sangat ni.. “

” Tak focus sngt dkt nabil tuh tp focus yg kat blkg sklie tuh . Intai2 lak dia.. “

” Yg belakang tu tgk 2, terfokus kat diaaa . memalu pulakk.. “

” Untung org belakang yg d0k jeling tu, dpt masuk jgk dlm vd.. “

” Jem sebelah mata, ngant0k tahap gaban dah tuuu.. “

” Abang baju putih tu jel1ng kemain eh.. “

” Si nabil tuu bukan tido tauu, tapi bertafakur hahha.. “

” Orang depan kant0i tido, orang belakang kant0i mengint4i.. “

Ad0h Nabil, tahap mengant0k tu memang tak boleh bawak bincang terus. Ayda pun nak4l suka betul kant0ikan encik tunang tetapi jelingan jejaka yang berbaju putih tu pun boleh tahan yer. Nampak comel je gaya mengint4i tu haha. Apa pun, selesai sudah satu step Nabil dan Ayda untuk ke jinjang pelamin. Hanya tinggal untuk majlisnya sahaja lagi dan semoga segalanya dipermudahkan untuk pasangan ini. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..