Connect with us

Artis / Selebriti

” Nganga sis dengar Fazeera speaking, beauty with brain.. ” – Netizen

Perkongsian Video Motivasi Daripada Isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri Buat Netizen Kagum. Wah Bestnya Dia Speaking, Macam Penyampai Berita Lah. Dah Lah Cantik Orangnya !!

Semenjak menjadi isteri kepada pelakon dan usahawan Fizo Omar, wajah Fazeera Nazri menjadi perhatian netizen. Bek4s pramugari syarikat penerbangan terkenal ini memiliki rupa paras yang cantik dan dikatakan oleh peminat seiras dengan wajah Fizo.

Meninjau akaun Instagram Fezyra Nesry, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Fazeera memberikan kata-kata motivasinya tentang topik bertindak balas dengan krit1kan dan komen bur0k daripada orang sekeliling.

Kata Fazeera, ada 3 sebab mengapa tidak perlu bertindak balas dengan komen sebegini. Ianya seperti rac0n dan andai kita mengambil berat tentang krit1kan, ianya tidak akan mengg4nggu-gugat misi dan matlamat.

Cara Fazeera bercakap dan penyampaiannya nampak sangat matang. Cukup teratur sekali pertuturannya dan setiap isi yang dirungkaikan memberikan semangat yang positif untuk netizen yang menonton video ini.

Jom tonton video di bawah :

Semenjak video ini dimuatnaik, ianya telahpun ditonton oleh lebih 57 ribu tontonan sehingga kini. Antara komen-komen netizen yang dapat kami kongsikan :

” Thank you so much, really need this. You are so inspirational, love ur voice. Matured enough, this is what we need to hear.. “

” Bagusnya banyakkan lagi bagi kata kata motivasi. Saya suka dengar sis speaking. Ulang ulang terus. Boleh jadi pemberita nightline TV3 ni.. “

” This is what we called beauty with brain. Less drama happy life, Very wise. Boleh jadi motivator hebat ni.. “

” Such a beautiful soul, inspiring. Beauty with brain, thank you for this. Dah la cantik, bijak pula tu. Ee love betul dengar cara bercakap tu.. “

” Nganga sis dengar Fazeera speaking, beauty with brain. so inspired, nampak kematangan dalam setiap tutur kata tu.. “

” Wow suara ada aura, love this. Macam pembaca berita, sukanya dengar. Perkongsian yang amat berguna dan bermanfaat.. “

” Ahh sukanya dengar positive vibes macam ni, teruskan sis. Suara sedap, very good speaking. Betullah org kata, usia bukan pengukur kematangan seseorang.. “

Terasa aura positifnya apabila mendengar sehingga ke akhir bicara Fazeera ini. Content yang bagus dan ramai netizen yang menyukainya. Apa-apa pun, semoga pada masa akan datang Fazeera akan berkongsikan lebih banyak lagi video motivasi seperti ini. Stay safe selalu Fazeera.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fezyra Nesry

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT