” Masha Allah, adik Raissa cantik seperti mamanya. Super cute.. “

Datin Vie Shantie Khan Kongsi Wajah Terkini Anaknya, Vie Raissa. Comel Sungguh Macam Anak Patung. Tang Pipi Tu Ger4mnya !!

Wajah jelita bekas isteri Datuk Eizlan Yusuf ini sememangnya memuk4u mata. Siapa lagi jika bukan Datin Vie Shantie Khan. Memiliki kejelitaan semulajadi buatkan wajahnya itu tidak puas dipandang. Memiliki 3 orang anak hasil perkahwinannya bersama Datuk Eizlan sebelum ini yang diberi nama Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia.

Aktif sebagai seorang ahli perniagaan, Datin Vie Shanti pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan pelawak Zizan Razak namun mereka menegaskan hanyalah kawan sahaja. Tanpa sebarang gos1p, Datin Vie selamat menjadi isteri kepada seorang ahli politik.

Merahsi4kan perkahwinannya itu dan sehingga sekarang masih ramai yang belum mengetahui siapakah yang bertuah menjadi suami kepada wanita cantik ini. Datin Vie yang baru sahaja melahirkan seorang bayi perempuan pada 2 Januari lalu memberikan nama Vie Raissa kepada cahayamatanya itu. Kelahiran Vie Raissa yang mengembirakan kakak-kakak dan abangnya itu jelas kelihatan.

 

Menerusi akaun Instagram, Datin Vie Shantie telah berkongsikan sekeping gambar terkini anaknya Vie Raissa yang kini sudahpun berusia 2 bulan yang kelihatan amat comel dan sudah berubah wajahnya. Buat ramai yang ger4m tengok pipi pau tu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecomelan wajah Raissa ini. Antara komen-komen netizen :

” Comelnya dah besar kejap je.. “

” Ya ampunnnn comel sangat ni.. “

” She’s gonna be as pretty as the mother.. “

” MasyaAllah… Super cute.. “

” Masha Allah Adik Raissa cantik seperti mamanya.. “

” Comelnyaa jauh renungannya hehe.. “

” Alolololo… Comelnya Raissaa.. “

” Comelnya Vie Raissa.. Time lahir dulu kecik je, sekarang dah berubah terus.. Deb4b.. “

Alahai makin comel muka Raissa ni. Dengan pipi gebu macam pau tu buat ramai ger4m nak gom0l ni. Mesti secantik kakak Vie Zara nanti ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Vie Raissa membesar dengan sihat dan sentiasa dibawah lindungan Allah. Aamin..

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vie Shantie Khan by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..