” Mana satu ibunya ni, semua nampak macam sebaya je.. ” – Netizen

Gambar Datin Seri Nina Juren Bersama Anak-Anak Perempuannya Raih Perhatian Peminat. Alahai Semua Dah Sama Besar Dengan Mommy, Macam Kawan-Kawan Je Nampak. Cantik-Cantik Belaka !!

Nama pelakon hebat, Datin Seri Nina Juren antara her0in yang popular sekitar era 1990-an. Untuk rekod, pelakon drama Angkar4 Cinta ini sudahpun mendirikan rumahtangga bersama Datuk Seri Ibrahim Md Nor.

Nina dikurniakan 6 orang anak iaitu Heidi Ariana, Mira Sethina, Myra Jasmine, Nina Melor, Seth Imran dan Nina Jasmine. Meninjau akaun Instagram Nina Juren, telah dikongsikan beberapa keping gambar Nina bersama anak-anak perempuannya dengan kapsyen tertulis ‘ Just the girls ‘ .

Gambar ini diambil pada 2 Syawal yang lalu dan semuanya memakai baju bertema warna putih. Nampak cantik dan manis semua anak dar4 Nina ini. Walaupun anak-anak sudah meningkat dewasa, namun Nina masih tetap nampak muda.

Pada perkongsian terdahulu pula, Nina ada berkongsikan gambar mereka sekeluarga dan turut kelihatan wajah anak terunanya. Muka semuanya ada iras dengan Nina, sememangnya mewarisi kecantikan si ibu sangat.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Nina ini mendapat respon dan pujian daripada peminatnya. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Selamat hari raya datin nina, macam sisters je. Amazing la ibu dan anak-anak dar4 ni, semua cantik-cantik belaka.. “

” Lovely ladies. Melor is back. That’s nice. Only missing no1 and the other half of no2. Nina ni muda selalu, nampak macam anak dar4.. “

” Mana satu ibunya ni hehe. Semua nampak macam sebaya je, lawa-lawa la sama naik anak dengan mak. Selamat hari raya Nina.. “

” Selamat hari raya. Untung ada mak cantik, hot dan melet0p. kategori hot mummy gitu. Dah macam dengan adik-adik je.. “

” Selamat Hari Raya Datin Nina & family. Beautiful family, looking beautiful as always. Maaf zahir batin.. “

” Selamat Hari Raya Nina and family. Cantik dan segak semuanya. Bemaafan sesama kita. Semoga sentiasa dalam rahmat dan redha Allah swt. Aamiin.. “

” Sweet Nina forever, dah besar bud4k bud4k ni. Kirim salam pel0k ci0m to mummy and daddy please. Selamat hari raya na, abang b dan rest.. “

Alahai muka Nina ni memang tak dimam4h usia betul, tetap jelita dan g0rgeous. Ramailah menantu lelaki Nina nanti ye, tentu meriah. Apa pun, semoga Nina sekeluarga gembira dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nina Juren

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..