” Mamanya makin cantik, macam adik-beradik pula.. ” – Netizen

Lisdawati Kongsi Gambar Berdua Bersama Anak. Alahaiii Macam Adik Kakak Je Gayanya. Maintain Muda Lah Lisdawati Ni !!

Nisdawati Binti Nazaruddin atau lebih dikenali sebagai Lisdawati adalah seorang selebriti yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Pelakon yang berbakat besar ini cukup menawan dengan imejnya yang bertudung, lembut dalam berbicara dan sentiasa tersenyum mesra.

Lisdawati merupakan isteri kepada Fauzi Nawawi yang juga merupakan pelakon terkenal tanahair. Perkongsian hidup mereka telah dikurniakan 4 cahaya mata. Fauzi juga mempunyai 4 orang anak pada perkahwinan yang terdahulu. Ogos lepas, mereka telah meraikan majlis perkahwinan anak mereka, anak sulong bagi perkongsian hidup Fauzi yang terdahulu, sederhana tetapi meriah di sebuah hotel di Bandar Baru Bangi.

Lisdawati yang sering berkongsi gambar dan video aktivitinya di instagram tampak makin hari semakin cantik. Ada sahaja cerita berkisar keluarga dan dirinya dikongsiakan di instagram miliknya. Seronok tengok kebahagian yang dipamerkan bersama Fauzi dan anak-anak. Bertuah Lisdawati punyai keluarga yang bahagia.

Baru-baru ini Lisdawati ada berkongsikan gambar bersama anak perepuannya yang berusia 12 tahun. Dah besar dah rupanya anak dara Lisdawati ni. Sama tinggi dan sama cantik bagai adik-beradik gayanya. Kalau ada yang tak kenal, mungkin beranggapan anaknya adalah adiknya.

Ikuti perkongsian gambar Lisdawati di bawah :

Perkongsian Lisdawati mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-rata kagum dengan penampilan Lisdawati bersama anaknya itu. Antara komen-komen netizen :

” Mamanya Makin cantik. Macam adik beradik pula.. “

” Bestnya dah sama baya… sbgai seorang ibu ini yg dnanti2 kan.. “

” Pnh tjumpa akak lis ni dkt stadium negeri tganu .. cntik molek org nya ..manis je.. “

” Alhamdulillah anak dah besar.. Comelnya napk manis bertudung.. “

” Ank yg kbp pulk ni kak. first tgok. sbb ade stlg yg mcm lofa tu.. ke sy slh org.. Da mcm adk bradik plk mak macam muda lg.. “

” Mcm kakak n adik ja, macam sama umur pun ya.. “

” Cantik bdn lisdawati maintain jee.. Dh mcm kakak dgn adik jee.. “

Menarik kan penampilan anak dan ibu ni. Tak ubah macam kakak dan adik. Bertuah Lisdawati, makin lama makin cantik. Anak Lisdawati pun dah semakin pandai bergaya macam ibunya. Semoga anak ini menjadi anak solehah dan keluarga ini sentiasa di bawah lindungan Ilahi. Amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Lisdawati15

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenaka