” Makan sumi pun kena tengok diri sendiri naa.. ” – Syatilla Melvin

Video Syeriv Samheizy Makan Sambil Tengok Gelag4t Sendiri Dalam Cermin Mencuit Hati. Alahai Anak Bertuah Ni, Handsome Sangat Dah Tu. Elok Sangat !!

Nama si comel ini cukup unik baik dari sebutan mahupun ejaannya. Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin antara pelakon yang mencipta nama dan popular di Malaysia. Menamakan anak pertama mereka ini sebagai Syeriv Samheizy, namanya itu menjadi perhatian ramai ketika awal diperkenalkan dahulu.

Kini Syeriv membesar dengan sihat dan sempurna. Cepat sungguh masa berlalu, kehidupan Sam dan Tilla sangat membahagiakan dengan kehadiran Syeriv dan adiknya Sarima. Syeriv semakin hari semakin pandai dan petah dalam pertuturannya. Baik bahasa Melayu mahupun bahasa Inggeris, kedua-duanya dikuasai anak kecil ini.

Suka membuat gaya lucu, Syeriv banyak mewarisi perang4i ceria ibunya itu. Mim1k mukanya dan cara Syeriv membuat jenaka memang sama dengan ibu kesayangannya itu. Semakin hari semakin banyak akalnya dan sering membuatkan Tilla terhibur melihat anaknya ini.

Menerusi akaun Instagram Syerivsamheizy, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelag4t Syeriv yang asyik memandang dirinya dalam cermin. Apa yang melucukan adalah gaya Syeriv makan sumi sambil merenung sendiri. Bila ditegur Syatilla, Syeriv membuat muka bersahaja yang mencuit hati.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Siapa pernah makan sambil tengok cermin,kita geng😂

A post shared by m a t Y i p (@syerivsamheizy___) on

Gelag4t Syeriv ini menarik perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Suka tengok budak comel ni.. “

” Mak hg tak taw ka kmi mmg dok elok sedia.. “

” Wajib check hensem ke idok.. “

” Janganla gar4ng sangat mummy.. “

” Perang4i mok dio la tu wehhh.. “

” Kamu nie sangat-sangat comel laa.. “

” Amboi mkn pun tgk cermin. Comel dah tu.. “

” Hensem betol matyip ni.. “

Comel sangat Syeriv ni sambil makan tengok muka sendiri kat cermin. Muka kalau dah comel tetap comel Syeriv. Bijak sangat perang4i serupa maknya h4ntu cermin. Apa pun, semoga Syeriv sentiasa dilindungi Allah dan membesar dengan sihat selalu serta membesar menjadi anak yang soleh. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syerivsamheizy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..