Connect with us

Artis / Selebriti

” Love dengan kapsyen tu. Ayat Angeline tu nampak keikhlasannya.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Angeline Tan Bersama Adik-Adik Sabri Yunus Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Indah Sungguh Ayat Angeline Ni. Tersentuh Baca Kapsyen Angeline, Beruntung Angeline !!

Sudah hampir 4 bulan berlalu sejak Angeline Tan dan Sabri Yunus selamat bergelar suami isteri. Bekas pelakon sitcom legend, Pi Mai Pi Mai Tang Tu ini antara pasangan pengantin baru yang mendapat perhatian sepanjang tahun 2023 yang lalu.

Sebagai orang baru dalam keluarga, kehadiran Angeline tidak hanya disenangi oleh anak-anak Sabri tetapi juga adik beradik Sabri yang lain. Meninjau entry terbaru Angeline di akaun Instagram miliknya, telah dikongsikan beberapa keping gambar Angeline bersama adik-adik iparnya.

Klik gambar untuk info..

Cantik mengenakan busana berwarna putih, Angeline kelihatan semakin berseri-seri sekarang. Menerusi gambar ini, dapat dilihat mesra dan akrab sekali hubungan Angeline bersama adik-adik iparnya itu. Ini adalah gambar candid yang diambil oleh menantu Sabariah bernama Radhi.

Kapsyen Angeline juga seronok dibaca. Angeline sudah pandai menulis dalam loghat Kelantan sekarang. Angeline juga turut menulis di kapsyennya ini menyatakan yang dirinya suka melihat gambar mereka bertiga kerana nampak natural dan ikhlas.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Angeline ini sehingga kini telah pun meraih lebih 400o tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cantik… orang kelate meme baik-baik belako.. Ambo pon suka gamba ni. Alhamdulillah… keikhlasan mmg terpancar ketiga-tiga wanita ini.. ”

” Assalammualaikum Sis Ardini.. Tini always loves your choices of words for your caption & description.. ”

” The words really show your sincerity as “hambo” ALLAH ( kecek Klatee skitt ). Yes these photos really….. mengukirkan keikhlasan among the 3 of U.. When we have good bonding with our in-laws ….. the marriage & our life is more beautiful, meaningful & we feel content.. ”

” Allahumma keikhlasan terpancar diwajah 3 beradik ipar duai ni.. nmpk lakonan duniawi sebenar nya.. kasihsyg Anugrah Allah utk ardini … x smua org dpt syukur Alhamdulilah.. ”

” Ketiga-tiga wanita dalam gambar ni sangat2 cantik. Dan ke semuanya kesayangan Uncle Sabri. Cantik sungguh Aunty Ardini angelinetanyy dan adik2 ipar aunty.. ”

” Love dengan caption tu.. Insyaallah kita ikhlas dan baik… semua akan baik-baik aje… insyaAllah.. ”

” Nice candid shot.. Cantik… dah nampak mcm adik beradik kandung.. walhal ipar duai kan…. alhamdulillah, rezeki tu.. ”

Klik gambar untuk info..

Ada ipar duai yang baik juga rezeki dan tidak semua orang boleh menjadi seakrab ini dengan ipar duai. Semoga Allah sentiasa pelihara hubungan baik ini dan Angeline terus istiqamah serta bahagia bersama keluarga tersayang serta dipermudahkan semua urusan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Angeline Tan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT