” La ingat Adam Lee tadi. Mata, hidung, mulut semua lah nampak sama.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Lamanya Ketika Zaman Muda Remaja, Wajah Zulkifli Ismail Jadi Perhatian. Eh Sama Betul Dengan Muka Adam Lee. Sama Tapi Bukan Dia !! 

Sering diberi watak sebagai ayah dan ahli korporat, wajah pelakon Zulkifli Ismail bukan asing lagi pada peminat drama Melayu tempatan. Zulkifli yang sudah berpuluh tahun berkecimpung dalam dunia lakonan ini masih lagi menjadi pilihan penerbit sehingga kini.

Hasil tinjauan kami di Instagram Zulkifli, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan wajah Zulkifli ketika muda. Turut bercerita kisah lamanya yang terpaksa cuk0r misai untuk kali pertama semata-mata untuk menjayakan drama Pengasuh.

Watak yang memerlukan Zulkifli menyam4r sebagai perempuan ini antara drama hebat lakonannya. Apa yang menarik wajah Zulkifli tanpa misai ini kelihatan iras dengan pelakon baru masa kini, Adam Lee. Kebetulan mereka juga bergandingan dalam drama Bidadari Syurga yang sedang ditayangkan di saluran TV3 sekarang.

Wah boleh tahan kacak wajahnya ketika Zulkifli ketika muda, pasti ramai yang meminati aktor ini. Zulkifli yang sudah memiliki dua orang anak yang sudah dewasa ini juga seorang yang aktif. Mengamalkan gaya hidup sihat serta banyak bersukan membuatkan dia nampak sihat dan bertenaga.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Zulkifli ini menarik perhatian peminat dan ramai yang melihat wajahnya sama dengan Adam. Peminat yang pernah menonton drama ini juga memuji lakonan Zulkifli dalam drama itu. Antara komen-komen mereka :

” Saya ingat cerita ni, her0in dia dah lupa siapa. Terus minat dekat Zulkifli masa tengok drama ni. Masih segar dalam ingatan walaupun masa tu masih bud4k-bud4k.. “

” La ingat Adam Lee tadi haha. Muka bapak mertua Kayra masa muda, macam Haris sebijik betul mukanya.. “

” Drama ni memang best dan antara drama Malaysia terbaik pernah saya tengok. Zulkifli memang menjadi bawa watak perempuan masa ni.. “

” Sy igt drama ni pakai bj kurung n tudung ikat mcm mak itek kejor bas nak gi keje kan. Best sangat tengok watak Zul masa ni.. “

” Memang sesuai lah jadi papa Hariz. Ada iras Adam Lee. Pandai sungguh pilih pelakon eh hehhe. Adam Lee versi dulu-dulu.. “

” Sekali imbas tadi ingatkan Adam Lee dah. Mata, hidung, mulut semua lah nampak sama. Adam Lee, why look same but isn’t your father hehe.. “

” Saya ingat lagi drama ni. Zulkifli pakai baju kurung berl4ri-l4ri kej4r bas. tidur pun pakai tudung tak0t kant0i. Memang best la drama ni.. “

Memang nampak sama seperti Adam Lee wajah Zulkifli dalam gambar ini. Dari muda sehingga sekarang, wajah Zulkifli tetap nampak segak. Apa pun, semoga Zulkifli dikurniakan kesihatan yang baik dan terus maju jaya dalam karier seninya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulkifli Ismail

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..