” Kuat drama betul la Fahri, ada je idea dia. Haha.. ” – Netizen

Video Reaksi Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Apabila Disergah Oleh Babanya Buat Peminat Terhibur. Amboi Reaksi Muka Dah Elok, Suara Menang1s Tak Keluar Pulak. Lucu Lah Fahri Ni, Pandai Betul Berlakon !!

Dayah Bakar telahpun kembali ke Malaysia setelah hampir setahun lamanya menetap di Australia bersama suami tercinta, Kapten Muhammad Hanif. Perkembangannya bersama si kecil, Achbar Muhammad Fahri dan suami dikongsikan di laman sosial milik Dayah.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Dayah Bakar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fahri apabila diusik oleh babanya. Hanif membuat suara menyergah Fahri dengan menyebut ‘ Aipp ‘ untuk melihat reaksi wajah Fahri.

Tulis Dayah di kapsyennya berbunyi ‘ Ini yang dikatakan percubaan menang1s tetapi tidak sampai . Yih, cuba lagi Fahri ‘. Lawak betul muka Fahri cuba mener4n untuk mengeluarkan suara menang1s namun tidak menjadi itu.

Namanya budak yang ceria dan periang seperti Dayah, selalunya peminat disajikan dengan gelak ketawa Fahri namun tidak tang1sannya. 2 kali percubaan pun masih tak mampu hendak menang1s, kelakar Fahri.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat oleh Fahri ini telahpun ditonton oleh lebih 180 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Haha dua kali cuba tu babe still tak lepas haha. Try harder betul tu Fahri tapi keluar tak keluar je bunyinya. Kelakar macam mak dia.. “

” Haha Fahri , you’ re so cute and funny baby boy. Cannot la, ada je idea dia. Cubaan yang comel sangat.. “

” Macam macam la Fahri ni, tak pernah tak cute. Panjang akal betul cheeky boy ni. Ger4m drama eyy Fahri.. “

” Alah alah, acah acah nak nang1s. Pandai sangat berdrama Fahri ni, besar nanti boleh jadi pelakon hehe.. “

” Eh boleh pulak macam tu ye Fahri haha. menang1s pun tak jadi, comel sangat dia. Muka last tu, dia tau dah tak jadi haha.. “

” Ad0i comelnya, lupa dah ke macam mana nak menang1s tu Fahri haha. Penjiwaan kena lebih sikit Fahri. Drama tak jadi ni sayang.. “

” Acting ke tu haha, so cute. Lakonan hebat pandai sangat bila dah besar ni ye. Drama kuat ikut Dayah ni haha.. “

” Haha nang1s pun kena cuba ye Fahri. Nang1s tak jadi budak cerdik ni, kuat drama betul la Fahri. Peranga1 tu mesti ikut mak hehe.. “

Pandai nak mengelat dari kena mar4h dengan baba ye Fahri. Menang1s pun tak jadi, kalau suruh ketawa ni tentu riuh dengan suara Fahri. Semoga Fahri membesar dengan sihat selalu dan sentiasa ceria bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..