” Kes1an Fahri, ibu ni pun haha. Sampai senget-senget kejar roti.. ” – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Video Gelagat Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Cuba ‘Cur1-Cur1’ Makan Yang Mencuit Hati. Alahai Kes1an Fahri, Semangat Menganga Alih-Alih Ibu Bawa Lar1. Comel Sangat !!

Dayah Bakar kini sudahpun berada di Australia bersama anak lelakinya, Achbar Muhammad Fahri untuk tinggal bersama suaminya, Hanif Hamidi. Setahun tidak bertemu, mantan pengacara Borak Kopitiam ini mengambil keputusan untuk bercuti panjang untuk kembali bersatu dengan sang suami.

Meninjau akaun Instagram Dayah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fahri ketika melihat Dayah makan. Fahri yang kini sudahpun berusia 5 bulan kelihatan bulat matanya memandang roti yang dimakan oleh Dayah itu.

Apa yang mencuit hati, Fahri membuka mulutnya seperti ingin makan dan menerk4m ke arah roti. Bagi bayi seusia Fahri, ianya normal untuk ada deria ingin makan dan disyorkan umur yang sesuai untuk memakan makanan pepejal selain susu bermula dari usia 6 bulan.

Dayah dan Fahri kini sedang menjalani kuarant1n sebelum dapat berjumpa dengan Hanif. Banyak gambar dan video Fahri ketika berhubung secara video call dengan Hanif ada dikongsikan Dayah di Instagramnya. Fahri juga diminati ramai peminat kerana wajahnya yang comel dan temb4m itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fahri yang ingin merasa roti itu menarik perhatian peminat. Alahai Fahri ger4m sangat tengok makanan tu dan antara komen-komen peminat :

” Eee ger4mnya Fahri tu. Dia tu kalut macam pernah makan dah. Fahri tabah diperlaku ibu begitu begini.. “

” Mengekek mak gelak tengok Fahri. Mudah terhibur nekma ni hahha. Gaya kejar roti tu macam nak ngap terus.. “

” Hahahah kita pun nganga sekali ikut fahri. Tak masal4hnya mana dia tau kena gig1t makanan macam tu. Macam laaa pernah makan sebelum ni, Haha.. “

” Kes1an Fahri, ibu ni pun haha. Comel dia nak makan, kita tengok pun tergelak. Sampai senget-senget kejar roti.. “

” Weyhh kes1annya hahah. Fahri Fahri, muka dia tu asyik je pandang food ibu dia. Mulut nganga tu alahai cute sangat.. “

” Alolo s1annya dia nak mamam jugak. Mulut Fahri nak ngap tu comel, sampai lari ibunya hahha.. Lucu la Fahri ni.. “

” Kak Dayah kes1an Fahri terliur tu, comel sangat nganga Fahri. Ibu nak4l eh, saje mengusik Fahri haha.. “

” Cutenya Fahri nganga kejar roti Dayah tu. Dengan kita-kita pun nganga sekali. Anak bertuah, comel sangat tak sabar nak makan tu.. “

Alahai Fahri, punya la semangat nganga mulut tapi sayangnya tak sempat nak merasa. Reaksi muka dan mata bulat tu comel sungguh. Sampai Dayah sendiri pun tergelak dengan kelakuan Fahri ini. Apa pun, semoga Fahri dan Dayah sentiasa sihat dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..