” Kend0ng anak sana sini, senget-senget pun d0n’t care.. ” – Netizen

Video Kej0tan Istimewa Daripada Fattah Amin Buat Isterinya, Fazura Cur1 Tumpuan Peminat. Wah, Sweet Sangat. Mommy Dan Fatima Pun Comel !!

Meninjau ke akaun Instagram Nur Fazura, p0sting terbaru Fazura telah meraih perhatian para pengikut akaun Instagramnya. Fazura telah memuatnaik sebuah video yang merupakan kej0tan yang diberikan oleh suaminya, Fattah Amin.

Video yang berdurasi lebih kurang seminit ini dirakamkan di sebuah hotel di Kuala Lumpur beberapa hari yang lalu sempena hari lahir Fazura. Fazura sendiri tidak menyangka akan menerima kej0tan sebegini daripada suaminya dan dapat dilihat pada wajah Fazura yang agak terkej0t.

Fazura yang mendukung Nur Fatima Aisha tidak lekang mengucapkan terima kasih kepada semua yang menjayakan kej0tan istimewa buat dirinya ini. Ruangan bilik hotel juga dihiasi penuh dengan belon-belon berwarna krim.

Fazura berkongsi video ini sebagai tanda kenangan buat dirinya. Wah, Fazura sangat beruntung kerana begitu ramai yang sayang padanya sehinggakan pelbagai hadiah dan juga kej0tan diberi. Sikap merendah diri Fazura membuatkan ramai yang menyenangi caranya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai mendoakan agar pasangan ini kekal bahagia selamanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comel la asyik ulang je tengok kakfaz senyum bergelak tawa plus mulut tu tak lekang dok cakap thankyouuuuu je adore nya.. “

” Alahai kendong anak mcm tu pun still nampak comel sesangat dua ber4nak ni…. Sgt bersederhana dalam pemakaian very humble.. “

” Mashaaa Allah Suka tgk pasangan ni.semoga kekal ke hingga ke Hari tua. Fattah amin the sweetest .. “

” Happy birthday faz. Cantiknya. Tgk org lain dpt pun hati rasa bahagia. Fatima too cute babygrab baju mommy and ket4p bibir tuh mommy pun cute sweet daddy.. “

” Bahagia tgk yg ni. .. didoakan Faz dan famili sentiasa dlm rahmat dan kasih sayangNya..serta di bawah payung lindunganNya jua..panjang umur. “

” Kapsyen Faz tu buat saya menang1s, Moga murah rezeki.. berkasih sayang hingga syurga… Aamiin ya Allah.. Cantik betul Fazura ni laaaaa.. “

” Dr dlu suke tgk kak faz dgn fattah aminn dlm cte my her0 c1nderella. Now it’s really. Semoga kekal hingga ke Jannah dan menjadi keluarga yg sakinah dan mawaddah.. “

” Allahuakhbar… how wonderful and bless you are fazura to be treated wonderfully by hubby fattah Amin. So happy for you n your family.. “

” Nice fazura.. kend0ng anak sana sini.. senget-senget pun d0nt care.. selalu artis, ma1d yg kend0ng anak.. Sbb Tu byk yg syg faz , sbb dia hormat orglain respect btul asyik tq² je.. “

Alahai, memang sweet sangat pasangan ini. Kenangan sebegini menambahkan lagi rasa bahagia dalam kehidupan berumahtangga. Semoga Fazura dan Fattah Amin terus bahagia hingga ke jannah dan jodoh berkekalan hingga akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..