” Kenapa rase seb4k bila tengok video ni. So sweet of you.. ” – Netizen

Video Fizo Omar Siapkan Wan Maryam Di Pagi Raya Buat Ramai Seb4k. Part Maryam Butangkan Baju Fizo Sed1h Melihatnya. Mata Masuk Habuk !!

Kisah Fizo Omar dan Mawar Karim yang sweet dan romantis suatu ketika dulu masih segar di ingatan para peminatnya. Pernah bergelar suami isteri dan melayari alam rumahtangga, segala 0nak dan duri ditemp0hi bersama sehingga terlahirnya seorang puteri diberi nama Wan Maryam.

Namun takdir Allah sudah tertulis, jodoh antara mereka setakat itu sahaja. Sudah 10 bulan berlalu sejak terbub4rnya perkahwinan mereka. Maryam dijaga oleh Mawar dan Fizo bergilir-gilir. Maryam anak bijak sangat memahami dan memudahkan kedua ibu bapanya ini.

Syawal tiba walaupun sederhana tetap disambut bersama orang tersayang. Aidilfitri kali ini Fizo berpeluang beraya dengan permata hatinya ini setelah beberapa kali tidak dapat beraya bersama. Menyiapkan Maryam sendiri dengan sempurna di pagi raya buat ramai yang tersentuh hati.

Menerusi akaun Instagram, Fizo Omar telah berkongsikan satu video yang menunjukkan video beliau menyiapkan Maryam di pagi raya. Video dua beran4k ini buat ramai peminat tersent0h melihat layanan seorang ayah buat anak tersayang. Ramai pulak pot0ng bawang time ni. Sed1h !

Jom tonton video di bawah :

Video Fizo dan Maryam ini buat ramai netizen seb4k. Antara komen-komen mereka :

” Anak daddy. Selamat hari raya dik. Seb4k tengok video ni.. ” – Zarina Zainuddin

” Kalau mummy ada sekali lagi bertambah sweet video ni.. ” 

” Semoga keluarga ini kembali bersatu untuk anakanda Maryam.. ” 

” Seb4knyoooo… Berairr matooo tengokkk.. ” 

” Lovely dad and daughter. Sedih kawe tengok.. ” 

” Kenapa rase seb4k bila tengok video ni… So sweet of you.. ” 

” So sweet cikyam.. ” 

” Mata masuk abuk tengok ni… Semoga kasih sayang tak terput0s.. ” 

” Si ayah siapkan si anak. Sekali si anak pulak bantu si ayah betol kan baju dengan leher baju. Aduh rent4ppp betol hati aku ni.!! Ad0ii.. ”

Kasihnya seorang ayah terhadap anaknya yang tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Maryam walaupun kecil pandai dan cukup memahami keadaan ibu bapanya itu. Ramai sungguh yang mendoakan semoga Fizo dan Mawar bersatu kembali demi Maryam. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat keluarga ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..