” Kenapa aku baru percaya lepas tengok gambar ni.. ” – Netizen

Terserempak Dengan Dato’ Zainal Abidin Dan Fyna Jebat, P0sting Terbaru Mustapha Kamal Raih Perhatian Ramai. Wah Barulah Ada Gambar Berdua Pasangan Pengantin Baru Ni !!

Umum mengetahui yang Dato’ Zainal Abidin telah pun memperisterikan Fyna Jebat yang jauh lebih muda daripadanya. Fyna juga telah mengakui berita perkahwinannya yang tersebar di media sosial tempoh hari.

Meninjau ke akaun Instagram Mustapha Kamal, p0sting terbaru Mustapha telah meraih perhatian ramai. Mustapha telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan Dato’ Zainal dan Fyna di sebuah restoran.

Mustapha dan isterinya telah terserempak dengan pasangan ini ketika hendak makan dan mereka merakamkan beberapa keping gambar bersama. Ini merupakan gambar pertama pasangan ini bersama dikongsikan di media sosial.

Sekaligus, gambar-gambar ini menguatkan lagi khabar tentang perkahwinan mereka. Ada yang baru mempercayai hal perkahwinan pasangan ini setelah melihat perkongsian Mustapha ini. Wah, nampak bahagia sekali pasangan pengantin baru ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Antara gambar-gambar lain yang dikongsikan :

Di ruangan komen, pelbagai reaksi yang diterima oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Untung la fyna jebat.. my eyes tertumpu kt ur beautiful wife.. nmpk bersopan.. u so lucky.. wish u both happy until jannah.. “

” Wow papa megah holding camne ? ada hiring tak ? Abng zainal very humble… Wow.. semoga bahagia selalu.. “

” Yakkk kemah papa.. Colour contrast dua hero ni.. Ambil petua untuk kawen dua ke dato.. idola legend ni.. “

” Tahniah shafynajebat dan coach btw sy dari fb semata mata nak wish.. alhamdulilah.. kenapa aku baru percaya lepas tgk gambar ni.. “

” Tu hari nmpk papa kt ampang point pekene baskin robbin igt na tegur tp segan sbb maybe papa na me time ke kan hmmm sorry papa.. “

” Eh betul rupanya dato nal kawen baru.. papa u confirm the rum0r wth the clean picture,, nampak muda dato zainal.. “

” Makin berseri dato.. cantik juga fina ni.. untung kawen dengan org kaya ni.. semoga bahagia selalu.. “

Wah, bukan senang untuk merakamkan gambar bersama pasangan pengantin baru ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga perkahwinan Dato’ Zainal Abidin dan Fyna Jebat ini berbahagia sehingga akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mustapha Kamal, Fyna Jebat

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..