” Jimat buat majlis macam ni. Tahniah kak Erma bakal dapat menantu.. ” – Netizen

Erma Fatima Kongsi Video Merisik Secara Online Untuk Anak Sulungnya, Shamiel Equan. Wah, Advance Betul Yer. Part Line Tersangkut Tu Comel Je Masing-Masing Nak Dengar Suara !!

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan pelakon dan pengarah Erma Fatima, pastinya sudah biasa melihat wajah anak-anak teruna dan anak-anak dar4nya. 3 putera dan 2 puteri ini menceriakan hidup Erma.

Meninjau akaun Instagram Erma Fatima, telah dikongsikan satu video yang memaparkan majlis merisik untuk anak sulungnya, Shamiel Equan atau nama timangannya Albab. Memandangkan seluruh negara masih dalam fasa PKP, majlis ini berlangsung dalam suasana yang berbeza.

Erma membuat kelainan majlis merisiknya ini dengan cara secara online. Kekal di rumah masing-masing, Erma bersama anak-anaknya, Arri, Aifin, Citra dan Nurain dalam busana bertema warna merah dan hitam.

Bekas suami Erma, Bade Hj Azmi juga turut serta menjadi ketua bagi pihak sebelah lelaki. Tulis Erma di kapsyennya, walaupun line ketika majlis agak ter0k namun Alhamdulillah semuanya telah selesai.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by ermafatima (@ermafatima)

Dengan sekejap tersangkut dan talian terput0s-put0s memang dug4an betul. Walaupun begitu, dari wajahnya Erma tetap gembira sebab bakal mendapat menantu. Antara komen-komen peminat :

” Yeay harta ini Ahmad Albab yang punya. Yeayy albab nak kawin happy for you along. Tahniah kak Erma sekeluarga.. “

” Wau canggih mok cun merisik. semoga ik4tan yang nak dibina dalam restu dan rahmat Allah. Tahniah bakal dapat menantu, alhamdulillah.. “

” Semp0i mokcun , merisik pun via online je. Line tersangkut lagi haha macam-macam hal kan. tahniah bakal dapat menantu. Semoga dilancarkan urusan seterusnya.. “

” Part last tu kelakar, sempat lagi Erma ‘ tak dengar dah ‘ haha. Macam ni la rasa online, line kena kuat… “

” Wow serius laa tak terpikir dek akalku, zaman canggih. Tahniah mokcun dapat menantu, part line tersangkut tu tak habis tu memang comel je semua tunggu nak dengar suara hehe.. “

” Tahniah Albab. Rasa cam baru semalan si Albab ni terkedek2 sekecik2 anak. Semoga berjalan lancar rencananya nanti . Tahniah kak erma dan abg bada.. “

” Semp0i jer kak erma. Bagus mok cun contoh yang terbaik. jimat buat majlis macam ni. Tahniah kak Erma bakal dapat menantu.. “

Alhamdulillah majlis online ini dapat juga diselesaikan walaupun line menguji kesabaran. Merisik sudah, selepas ini ke fasa seterusnya lah pula. Semoga segala urusan selepas ini dipermudahkan sehingga selamat ke jinjang pelamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erma Fatima

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..