” Isaac nak4l yer, Oma lari lintang pukang kejar.. ” – Netizen

Video Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Melarikan Telefon Pintar Neneknya Buat Ramai Terhibur. Amboi Bukan Main Laju Dia Bawa Lari Telefon, Habis Penuh Satu Skrin Muka Dia. Nak4l Yer Isaac Usik Oma !!

Meninjau ke akaun Instagram Zahirah Macwilson, video yang dikongsikan telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Isaac Raees melarikan telefon pintar neneknya.

Ketika Isaac melarikan telefon tersebut, nenek Isaac atau dipanggil dengan panggilan Oma sedang membuat panggilan video bersama ibu Isaac. Namun tanpa disangka Isaac telah melarikan telefon tersebut dan ia dapat dilihat sendiri oleh Zahirah.

Zahirah ketawa melihat gelagat Isaac dan dapat dilihat dalam video tersebut di mana Oma turut mengejar Isaac. Amboi, bukan main laju Isaac berlari sehinggakan Oma tidak dapat mengejarnya dari belakang.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 34 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Zahirah berkongsi video ini kerana ia merupakan satu perkara yang menghiburkan dan tidak dijangkakan.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang terhibur melihat gelagat Isaac melarikan telefon Omanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” He did it on purpose every time FT Atok and Mummy Isaac bawa lari phone, penat Oma tau che3ky boy isaacraees .. “

” COMEL NYA ISAAC 1st like.. Oma lari lintang pukang kejar.. mak dngn ank comel je.. comel smpai tak boleh bawak bincang dh ni.. “

” Dah nmpk panjang akal budak encem ni hehee.. Ger4m ye tengok budak kecik ni.. Cuteee…. Isaac bawa Oma jogging ni.. “

” Hahaha thats cute. Great that you got it on screen record. Look at that che3ky face .. macam muka nenek dia.. “

” Comelnya dia.. Ijack h1jacked Oma’s phone.. Anak buah aku macamni la kalau aku vc dia. Bawak lari hp ibu nyaa.. “

” Isaac n4ugty ek.. Nak call girlfriend dia tu, hee.. Hee.. Sejak ada kaki ni, amboii laju je eh. Si comel Isaac.. “

” Amboii mentang2 dah dapat kakiii. gosh he is the cutest ada sama dgn a viral video baby bawak lari phone too .. “

Amboi, nak4l ye Isaac mengus1k Oma. Nasib baik Oma Isaac sihat dan cergas lagi untuk mengejar Isaac. Semoga Isaac membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta berjaya apabila dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..