” I thought Lisa Surihani, senyuman dia macam Lisa.. ” – Netizen

Datuk Seri Eizlan Yusof Kongsi Gambar Kelu4r Bersama Isteri Dan Anak Perempuannya. Namun Wajah Vie Zaara Khan Raih Pujian Ramai. Makin Cantik Anak Dara Eizlan Ni. Cun !!

Datuk Seri Eizlan Yusof antara pelakon yang masih mendapat tempat di hati peminat. Pernah mendirikan rumahtangga bersama Vie Shantie Khan, perkahwinan mereka dikurniakan 3 orang anak iaitu Vie Zaara, Zareef Yusuf dan Vie Zaalia.

Mereka juga menjalin hubungan baik dan pernah berkongsi gambar percutian bersama keluarga beberapa bulan yang lalu. Eizlan yang kini bergelar suami kepada Natasha Rosa Boudville bakal menimang cahayamata pertama mereka tahun hadapan. Natasha juga akrab dan mesra dengan kesemua anak-anak Eizlan. 

Menerusi akaun Instagram Eizlan, telah dikongsikan beberapa keping gambar Eizlan bersama Vie Zaara dan Natasha. Meluangkan masa kelu4r bersama, ketiga-tiganya nampak gembira. Zaara yang kini sudah 12 tahun usianya semakin terserlah kecantikkan wajahnya itu. 

Ramai di kalangan peminat yang melihat wajah Zaara ini sangat mirip dengan wajah Eizlan ketika muda dahulu. Seperti anak remaja yang lain, Zaara juga sudah pandai bergaya dan menjaga ketrampilannya. Tentunya ramai yang memasang angan-angan untuk menjadi menantu Eizlan ini. 

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Zaara yang sudah menginjak dewasa ini menarik perhatian peminat. Iras sungguh dengan Eizlan ketika muda dan ada juga yang mengatakan Zaara iras dengan pelakon Lisa Surihani. Antara komen-komen peminat :

” Not so baby anymore. She is 12 yrs old but looks so anak daraaaaa. Mat1lah.. Manis dan h0t betul.. “

” Mana nk perg1nya kuah klu tak ke nasi cyantik anak dato .. Sama muka Dato’ masa muda, so mini you. dato pun sentiasa hensem.. “

” I thought lisa surihani, Senyuman dia mcm lisa surihani. Manis dan cantik sangat.. lembut mukanya.. “

” Anak dara dato, muka dato masa muda.. cunsem.. Beautiful.. Sweetnya anak dara Dato Sri.. Dah besar anak dah Zaara sekarang.. “

” How come i saw her as a a baby yesterday now she look grown up..  Cantikknya.. soon, mcm lisa surihani.. “

” Cantik ank dato ikut muka dato. cantiknya ank dato .. yayang dato’ pn berseri2 gitu.. Masya Allah so so sweet.. “

” Cantik lawanya Zaara.. Ada iras-iras Lisa Surihani bila senyum. The female version of you.. Cantik sweet.. “

Memang cantik Zaara dan mirip sungguh dengan wajah Eizlan. Senyuman Zaara membuatkan peminat menyangka Zaara ialah Lisa Surihani, nampak mirip. Apa pun, semoga Zaara membesar menjadi anak yang solehah dan sentiasa gembira di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eizlan Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..