Connect with us

Artis / Selebriti

” I am sorry for not being a good mother to you.. ” Fazeera Nazri

Perkongsian Terbaru Isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri Mengenai Wan Maryam Buat Warganet Tersentuh. Alahai Seb4knya Baca Kapsyen Umi Cik Yam !!

Sejak dahulu kita disog0k dengan kisah dongeng mengatakan ibu tiri selalunya jah4t. Namun tidak semua sebenarnya mak tiri berperangai begitu. Itu lah yang dapat dilihat dalam hubungan antara isteri Fizo, Fazeera Nazri dan anak tirinya, Wan Maryam.

Meninjau entry di akaun Instagram Fazeera Nazri, telah dikongsikan koleksi video yang memaparkan moment indah Fazeera dan Maryam. Betapa akrabnya mereka dapat dilihat dalam video ini. Budak kecil tidak pandai men1pu dan apa yang ditunjukkan itulah yang dirasai.

Perkongsian Fazeera juga menarik perhatian ramai. Kata Fazeera, memang bukan dia yang melahirkan Maryam, namun banyak yang dipelajari daripada Maryam sebelum hadirnya Khaleeda. Maryam memberikan kasih sayang yang banyak untuk Fazeera. Lebih menggembirakan apabila melihat Maryam dan Khaleeda saling menyayangi antara satu sama lain.

Fazeera juga memohon maaf andainya dia bukanlah ibu yang terbaik untuk Maryam, namun Maryam selalu yang terbaik untuknya. Alahai seronok tengok kegembiraan Maryam dengan Uminya ini. Untung Maryam ada Umi sebegini, begitu juga Fazeera beruntung ada anak yang sweet dan penyayang seperti Maryam.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Fazeera ini telahpun meraih ribuan likes daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Very sincere words…. Congrats ma’am… Proud of you. True beauty, Beauty with brain. Sending loves to u all.. “

” I cried when I read this. You are a wondeful mother with a golden heart too. May happiness be yours in this world and in the hereafter.. Aamiin2 Allahumma Aamiin.. “

” Tak semua mak tiri tu jah4t tengok ni mak tiri yg baik2 anak2 tak pandai men1pu. moga bhgia smpi jannah.. “

” You’re a good mother to Cik Yam. budak budak ni tak pandai men1pu kalau dia tak suka dekat pun dia tak nak, congratulations faz you’re a good mother to maryam.. “

” Maryam is so lucky to have u.. True love. idk why , i cry1ng watching this video . may Allah bless you always dear.. “

” Awh just love how u treat and loving cikyam. Bertuahnya cik yam dpt mami yg cantik & baik hati.. alhamdulillah.. “

” Seb4knya baca, Kenapa bila baca rasa sed1h.. Suka sangat tengok hubungan maryam & umi faz.. “

” Emotional.. even im not married yet and have kids. Youre such a beautiful soul. Bertuah nye mariam. dpt mumy yg baik.. Soft spoken.. “

Alhamdulillah Allah hadirkan kasih sayang yang melimpah ruah dalam keluarga ini. Semoga Fazeera, Fizo, Maryam dan Khaleeda sentiasa berbahagia bersama-sama. Banyak lagi adik bakal menyusul nanti tu Maryam.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fezyra Nesry

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT