Connect with us

Artis / Selebriti

” Hero Malaya junior ini. Amboi, kemain Tuah dengan ayah ye.. ” – Netizen

Video Di Sebalik Tabir Oh Baby Remy Raih Perhatian Ramai. Alahai, Geram Betul Tengok Gelagat Tuah Alam Ni. Behave Sangat Sepanjang Sesi Penggambaran, Comel Sungguh !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri Remy Ishak iaitu Ezza Yusof, satu perkongsian video di sebalik tabir rancangan Oh Baby Remy untuk episod 4 telah dikongsikan. Rancangan ini bersiaran di Astro dan mengisahkan tentang Remy Ishak dan isterinya, Ezza dalam menjalani kehidupan bergelar ibu bapa.

Bermula dari saat Tuah Alam masih di dalam kandungan ibunya sehinggalah dilahirkan, rancangan ini banyak berkongsi tentang pengalaman pertama kali bergelar ibu bapa. Kini Tuah sudah pun berusia empat bulan dan rancangan ini bersiaran setiap Selasa jam 8.30 Malam di Astro Ria dan Astro GO.

Klik gambar untuk info..

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Tuah yang sangat baik di sepanjang sesi penggambaran. Tuah dilihat tidak menangis atau membuat perangai. Malah Tuah memerhati sahaja apa yang ada di sekelilingnya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Nampaknya Tuah boleh mewarisi bakat bapanya sebagai pelakon kerana Tuah sangat baik di hadapan kamera. Bak kata netizen, bakal hero Malaya.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai ger4m melihat kecomelan Tuah dan juga gelagatnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netzien :

” Alhamdulillah… Cucu nnek Tuah ank soleh ye syg.. Tuahhhh jangan cepat sgt besar… tak puas lg nak tengok tuah baby.. “

“Hero melaya junior ini.. amboi kemain encem tuah ngn ayah ye.. Ma Sha Allah Tuah Kan berani,Tuahkan Anak sapa la Ni cerdik.. “

” Comelnya Tuah Alam da tegak kepala dia  makin encemlaahh.. Heyy cerdiknya Tuah … semoga sihat dan jdi ustad sok besar nek doakan .. “

” Well behave.. encemnya tuah. tecik tecik dh jadi model… Tau tk ayah saya Remy. Ishak tau.. bak sini, dukung jap.. ger4m.. “

” Awhhhh dh nmpk dh byg2 lesung pipit bondanya.. Encemboy.. ikut muka bonda dia… Comel cam ma pa dia.. ger4m tengok.. “

” Lesung Pipit Masya’Allah comel baby Tuah Alam mata nya bulat jer. Ikot muka ayah & bonda.. Omei angat tang hidung tuu… Kiut jer.. “

” Kalau sekolah tadika takpe lg…jgn tup2 thn dpn dh sekolah rendah…tu cpt bebenor beso nya…. Comelnyer Tuah Alam mi.. “

Klik gambar untuk info..

Alahai, geram betul melihat si comel Tuah ni. Kecil-kecil dan pandai sangat ‘ behave ‘ di hadapan kamera. Tidak nampak banyak meragam. Ada ciri-ciri bakal hero Malaya ni. Semoga Tuah Alam membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Tuah Alam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT