Connect with us

Artis / Selebriti

” Handsomenya dia.. ” – Mira Filzah

Imej Terbaru Anak Sulung Hairul Azreen, Yusuf Iskandar Cur1 Perhatian Peminat. Wah Dari Budak Comel Dah Jadi Handsome Boy. Sebijik Macam Daddy !!

Wajah anak sulung Hairul Azreen dan Hanis Zalikha, Yusuf Iskandar sememangnya dikenali ramai peminat sejak masih bayi lagi. Membesar menjadi anak yang baik dan sopan tingkah lakunya, Yusuf bakal berusia 6 tahun beberapa bulan sahaja lagi.

Wajah baby face yang dimiliki oleh Yusuf membuatkan peminat tidak puas melihatnya. Meninjau akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video baru Yusuf yang memaparkan Yusuf ketika pot0ng rambut di sebuah kedai.

Tampil dengan gaya potongan rambut pendek, tiada lagi curly hair Yusuf. Kata peminat, Yusuf nampak seperti abang-abang apabila berambut pendek sebegini. Rambut pendek atau curly, Yusuf tetap nampak comel dan handsome.

Bagi yang mengikuti Yusuf sejak bayi, sudah banyak fesyen rambut yang Yusuf ada sebelum ini. Bila berambut pendek nampak kemas dan apabila rambutnya sudah panjang, kelihatan seperti oppa Korea pun ada.

Jom tonton video di bawah :

Video pendek Yusuf ini telahpun merekodkan sebanyak 123 ribu likes dan lebih 1500 komen daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen peminat :

” Handsomenya dia.. ” – Mira Filzah

” Amboi handsomenya Yusuf, sebijik muka daddy lah. Looking good boy, terus nampak muka abang-abang. Ca1r tengok.. “

” Serius handsome sangat Yusuf dengan style rambut macam ni. Rambut jangan sikat tepi yer Yusuf haha.. “

” Dari budak comel ke handsome big boy, alahai sebijik macam Hairul Azreen. Eh lupa anak bapak lah haha.. “

” Handsome boy. Rambut dan senyum c0py paste daddy sangat. Muka daddy sangat rambut gini. Berduyun-duyunla girl impikan si Yusuf ni.. “

” Auto handsome, macam abang-abang. Dah nampak anak bujang la Yusuf hehe. Yusuf can be both, cute and handsome.. “

” Fuh handsome boy, melt1ng tengok Yusuf ni. Makin besar makin terserlah kacak dia tu. Dah tak oppa la hehe.. “

” Saya ca1r dengan budak handsome ni, baru kena dengan muka segak Yusuf tu. Sesuai dengan namanya Yusuf.. “

Semakin ramailah peminat Yusuf selepas ini, bak kata peminat makin besar makin handsome. Gaya senyum itu saling tak tump4h macam daddy. Get ready Hairul, anak anda diperhatikan dan bakal jadi idaman ramai. Stay safe Yusuf dan ceria selalu Yusuf sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT