” Hadiah last sekali paling bermakna.. ” – Dato’ Fizz Fairuz

Dato’ Fizz Fairuz Kongsi Gambar-Gambar Anak-Anaknya Memegang Kad Ucapan Hari Bapa Namun Gambar Terakhir Cur1 Perhatian Ramai. Wah Hadiah Hari Ayah Paling Istimewa Ni !!

Hari ini amat meriah dengan ucapan selamat hari bapa di semua laman sosial. Pelbagai cara dilakukan untuk meraikan hari istimewa untuk insan bergelar bapa ini. Ada yang memberi kad dan tidak kurang juga yang memberi kek dan jambangan bunga.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Fizz Fairuz, telah dikongsikan video gelagat anak-anaknya, Nur Afrina Arianna, Nur Afrina Aurora dan Nur Afrina Ayra menunjukkan kad ucapan selamat hari bapa yang dibuat sendiri oleh mereka.

Perkongsian berikutnya pula, Fizz berkongsikan gambar-gambar anak-anaknya ini memegang kad tersebut. Apa yang lebih menggembirakan Fizz adalah pada gambar yang terakhir di mana ada kej0tan istimewa yang diberikan oleh isterinya, Almy Nadia.

Gambar ini menunjukkan 2 alat ujian kehamilan yang jelas 2 garis merah di atasnya dan keputusannya adalah positif. Wah bakal memperolehi anak lagi Fizz dan Almy. Seperti kata Fizz, ini adalah hadiah yang paling bermakna.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Fizz ini telah mendapat perhatian dan ucapan tahniah daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Tahniah dato’ sekeluarga. semoga baby dalam kandungan baik-baik sahaja. Alhamdulillah itu lah hadiah yang paling berharga yang tiada nilai tandingnya.. “

” Alhamdulillah, tahniah dato’ dan datin. Semoga semuanya selamat sehingga dilahirkan nanti. Semoga kali ini dapat baby boy, aamin.. “

” Wow tahniah Fizz dan Almy, confirm boy ni hehe. Rezekinya senang pregnant, Alhamdulillah. Mesti baby 2022 ni kan.. “

” Tahniah Fizz, junior of Fizz Fairuz is coming. Semoga dapat baby boy pulak, dapat jadi g4ng Fizz pulak. Stay safe dan dilindungi Allah selalu.. “

” Tahniah dato’ dan datin. Saya doakan dapat baby boy plak. Aamiin, semoga selamat dan dipermudahkan sepanjang tempoh kehamilan sehingga sampai bersalin.. “

” Alhamdulillah, tahniah semakin meriahlah keluarga Fizz dan Almy nanti. Semoga kali ini dikurniakan Allah anak lelaki pula aamin.. “

” Tahniah, sukanya tengok family Fizz ni. Semua ceria-ceria, lagi-lagi Almy ketawa tak pernah lekang di mulut. Semoga kehamilan kali ini dipermudahkan.. “

Tentu seronok kakak-kakak kerana bakal dapat adik lagi selepas ini. Peminat juga mendoakan kesejahteraan dan keselamatan untuk kandungan Almy kali ini. Semoga semuanya dipermudahkan dan proses kehamilan berjalan lancar sehingga selamat melahirkan nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dfizzfairuz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..