” So cute lah Fahri, ger4m tengok.. ” – Netizen

Video Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Yang Memakai Baju Teddy Bear Buat Ramai Ger4m. Alahai Comel Fahri !!

Ada sahaja perkongsian oleh pengacara terkenal, Dayah Bakar mendapat perhatian ramai di laman media sosial. Lebih-lebih lagi sejak Dayah dan anaknya, Achbar Muhammad Fahri telah berhijrah ke Australia menetap bersama suaminya di sana.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Dayah telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat Fahri. Dayah juga berkongsi cerita di posting bahawa kini Fahri telah pun memasuki usianya 10 bulan.

Menerusi video itu, kelihatan Fahri telah dipakaikan pakaian teddy bear dan Fahri sedang merangkak bermain bersama kucing peliharaan orang tuanya. Sekali lagi, perkongsian oleh Dayah tersebut telah mencur1 perhatian warganet.

Hingga kini, video Fahri itu telah mendapat lebih 70 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Pantas masa berlalu, tak lama lagi Fahri bakal menyambut ulangtahun kelahirannya yang pertama.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecomelan Fahri memakai pakaian teddy bear itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” So cute lah Fahri pakai baju macam tu. Kalau ada dekat, acik pel0k tak nak lepas. Haha, pinjam semalam buat bantal pel0k.. “

” Tak pernah tak comel lah Fahri ni. Memang dah macam teddy bear, dengan pipi yang temb4m tu, ee ger4mm tengok.. “

” Lincah betul Fahri ni. Kejap kan masa sekarang, dah nk masuk setahun Fahri. Semoga slalu sihat yer Fahri.. “

” Comelnyaaaa dia pakai baju tu. Semakin besar, bertambah comel Fahri. Muka memang copy paste Dayah betul.. “

” Halah halah, ada jual tak teddy bear comel macam ni, nak2 satu. Comel lah Fahri, suka tengok video Fahri hari2.. “

” Eiii comelnya Fahri, suka tengok dia. Tlg doakan saya pula dapat zuriat macam kak Dayah yer.. “

” MasyaAllah, napeee comel sangat Fahri ni. Semoga Fahri membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa sihat.. “

Gelagat Fahri dalam video itu membuatkan ramai yang menontonnya pasti merasa ger4m, memang comel betul bud4k kecil ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Fahri sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan bahagia bersama kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..