” Gemp4k lah rumah baru, luas main kej4r-kej4r dengan Helena let1h ni.. ” – Netizen

Hael Husaini Kongsi Gambar Di Hadapan Rumah Barunya. Wah Besar Dan Bertingkat-Tingkat Rumah Baru Hael Ni. Mewah Sungguh Nampak , Tahniah Hael !! 

Siapa tidak kenal dengan penyanyi dan komposer, Hael Husaini. Siapa sangka daripada seorang artis biasa, bakat nyanyian dan suara Hael kini antara yang menjadi pujaan ramai peminat. Sudah banyak lagu nyanyian Hael yang menjadi h1ts dan sering didengari di corong-corong radio.

Hael juga baru sahaja kelu4r dengan lagu barunya berkolaborasi bersama Haqiem Rusli dan Naim Daniel baru-baru ini. Mungkin ada yang tidak mengetahui, Hael mempunyai seorang anak angkat perempuan bernama Helena. Walaupun masih berstatus bujang di usia yang sudah menjangkau 30an ini, Hael dilihat gembira dan bahagia bersama anaknya ini.

Hasil tinjauan kami di Instagram Hael, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Hael berdiri di hadapan sebuah rumah. Hael yang menulis di kapsyennya berbunyi berjaya menambah hut4ng dan ianya difahami ramai itu adalah rumah baru Hael.

Bukan rumah biasa-biasa, jelas kelihatan dalam gambar ini ianya rumah mewah 2 tingkat di kawasan Damansara Perdana. Lihat dari luar sahaja sudah menampakkan luas dan selesanya rumah baru Hael ini. Pasti Helena paling seronok apabila bapanya ini menyediakan rumah semewah ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Bertingkat-tingkat dan luas betul nampak rumah Hael ini. Perkongsian ini meraih perhatian dan dib4njiri ucapan tahniah daripada rakan artis dan juga peminat Hael. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah, tahniah Hael. Jangan lupa hias bilik aku cecantik.. ” – Indah Ruhaila

” Home tour satuuu kalii hael yg penting lif. Alhamdulillah but will miss hearing u sing at night.. ok bukan stalker tp jiran depan rumah.. “

” Congrats Hael, alhamdulillah nice house. Bestnya moga bertambah lagi rezeki Hael. Aamin.. Istana dah ada, little princess dah ada. Permaisuri hati nya bila nak masuk heheh.. “

” Alhamdulilah after 11 years, syukur. boleh sewa utk homestay tak. Gemp4k lah rumah baru, luas main kej4r-kej4r dengan Helena let1h ni.. “

” Alhamdulillah tantekkk nyee. jap ade buat sewa kt parking tak hehe.. hut4ng yang bernilai sangat ni.. “

” Tahniah Bro, such a lovely house you have there.. ” – Anuar Zain

” Alhamdulillah lawanya rumah. Nice house, nice caption. Goodluck to your next level Hael.. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan.. “

” Wah lawa besarnya rumah, nak kahwin ke ni Hael. Preparation nampaknya ni hehe.. Selesa dan sesuai untuk orang berkeluarga nanti.. Semoga dipermudahkan Hael.. ” 

Alhamdulillah akh1rnya Hael berjaya membeli sebuah rumah yang selesa untuk diri Hael dan anaknya Helena. Persekitaran baru, suasana baru pastinya akan memberi lebih banyak ilham untuk Hael nanti. Tahniah Hael dan semoga sentiasa success dalam karier seni dan dilimp4hi rezeki yang berpanjangan. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hael Husaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..