” Effort behind the scene kemain.. ” – Netizen

Video Behind The Scene Sambutan Hari Lahir Alisa Aisyah Buat Peminat Terhibur. Wahhh ‘Struggle’ Sungguh Hairul Azreen. Untung Alisa Ada Daddy Paskal Macam Ni. Janji Gambar Cun !!

Dilahirkan 24 Mei 2019, kehadiran puteri comel Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini menggembirakan hati ramai peminat. Memilih nama Alisa Aisyah, si comel ini membesar dengan penuh kasih sayang yang tidak berbel4h bagi. Semakin comel dari hari ke hari buatkan wajah Alisa sentiasa dinantikan peminat.

Setahun sudah berlalu, Aidilfitri kali ini sangat istimewa. Meraikan Syawal di samping sambutan hari lahir Alisa yang pertama buat Aidilfitri kali ini sangat meriah. Sekalipun hanya diraikan bersama saudara terdekat kerana PKP yang masih berkuatku4sa, ini tidak memat4hkan semangat mereka untuk meraikan Alisa.

Alisa yang comel berbaju kurung kelihatan terp1nga-p1nga melihat gelag4t semua orang di sekelilingnya yang meraikan dengan nyanyian hari jadi serta kek khas untuk dirinya itu. Dengan wajah comel Alisa, siapa melihatnya turut sama tersenyum menyaksikan gelag4tnya itu.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video semasa sambutan hari lahir Alisa. Apa yang menarik perhatian adalah gelag4t Hairul dalam memastikan gambar cantik Alisa dapat diambil buat peminat kagum. Daddy terbaik la !

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Gelagat Hairul dan Alisa ini menarik perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah daddy’s struggle is real!! Dah besar nanti jangan melaw4n cakap daddy tau Alisaaa.. Happy birthday Alisa Aisyah Solehah.. “

” Alisa ni blur-blur pun comel.. “

” Struugglenya daddy nak dapatkan gambar. Happy birthday Alisa , membesar jadi anak yang solehah ye.. “

” Minum susu pun classy.. Effort behind the scene kemainn.. “

” Penting skali.. Dalam gambar tu nampak dia tengah berdiri kat kek… Happy birthday alisa!.. “

” Gambar 1st tu Alisa be like, what h4ppened today mummmy? It’s that my birthday hehehe.. “

” Hahaha. Comelnye. Kegigihan seorang daddy.. “

Comel sungguh muka blur Alisa ni buat peminat ger4m. Usaha Hairul memang terbaik demi anakanda Alisa dan gambar kenangan Alisa paling cantik. Apapun, selamat hari lahir Alisa dan semoga Alisa membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang solehah dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..