” Dekta cakap macam ibu, cara sebijik macam ibu cemb0ru. Hehe.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Dekta Yang Melar4ng Bapanya Berkahwin Lagi Buat Ramai Terhibur. Ad0i Dekta Kenapa Tiba-Tiba Berubah Fikiran Pula. Hari Tu Bagi Daddy Kahwin, Hehe !!

Dzahira Talita Zahra atau mesra dipanggil Dekta merupakan anak kedua Shuib bersama arw4h Siti Sarah. Dekta merupakan satu-satunya anak perempuan pasangan ini. Meninjau ke satu akaun Instagram iaitu InaiJari, video terbaru yang dikongsikan meraih perhatian ramai.

Video tersebut dirakamkan di sebuah majlis perkahwinan yang dihadiri oleh mereka. Apabila melihat pengantin sedang bersanding di pelamin, Dekta menyatakan bahawa dia tidak mahu daddynya berkahwin lagi.

Menurut Dekta, dia akan duduk di atas daddynya kerana tidak mahu bapanya berkahwin. Ad0i, kenapa tiba-tiba Dekta berubah fikiran pula. Bukankah tempoh hari Dekta mahukan adik perempuan dan mahu daddynya berkahwin, hehe.

Di ruangan komen, kebanyakan netizen menyatakan mungkin Dekta masih belum bersedia untuk menerima ibu tir1. Ada juga yang menyatakan cara Dekta menyak4t bapanya sama seperti sikap ibunya yang suka bergurau.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Dekta menyak4t bapanya ini membuatkan ramai netizen teringat akan arw4h Siti Sarah. Antara komen-komen yang diberikan :

” Anak perempuan ni kdg susah tau nak ganti2 kan ibu atau ayah baru. Jangan dip4ksa sangat kes1an nanti.. “

” Anak2 bukan faham keperluan org dewasa… Nnt dia kahwin dia fahamlah.. Takkan la bapak dia nak kahwin dengan mak tir1 jah4t jaga anak dia.. “

” Dekta ckp mcm ibu, cara sebijik macam ibu cemb0ru.. Tgk lama² banyak muka arw4h dekta ni. Hahahha hari tu dekta sruh daddy kahwin.. “

” Dia baru hilang ibu, bukan senng nk terima kehilangan tu walaupun muke nye kite nampk gembira tp dalam hati dia mengis lagi2 sebelum tido mesti akan teringat ibunya.. “

” Cara cakap, suara.. ade iras ibunya.. haiiihhh rindunya arw4h siti sarah.. Beri dia masa, dia baru melalui sudden kehilangan. Tr4uma hilang ibu masih ada.. “

” Muka shuib macam selalu nang1s je… Semb4b matanya. Rasanya shuib tk fikir nk kawen, cuma kenang anak2 tkde kasih sayang seorg ibu.. “

” Peranga1 dekta mcm arw4h ibu dia. Suke menyak4t.. suara dan gaya ckp pn mcm ibu dia dekta nk yg terbaik utk daddy dia tu.. “

Alamak, macam mana daddy nak dapat green light balik daripada Dekta ni. Susah lah macam ni, haha. Kami di Berita Kopak mendoakan yang terbaik buat Shuib Sepahtu dan dipermudahkan segala urusan dalam menguruskan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..