” Dariya versi lelaki, handsomenya dia.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Jep Sepahtu, Muhammad Khidir Yang Telah Berusia 7 Bulan. Alahai Comelnya. Seiras Kakaknya, Dariya Inara !!

Muhammad Khidir merupakan anak kedua Jep Sepahtu bersama Sari Yanti. Khidir dilahirkan pada 6 Jun 2020 dan kini usia Khidir sudah 7 bulan. Meninjau ke akaun Instagram Jep, dia ada memuatnaik wajah terkini Khidir dengan kapsyen yang menghiburkan.

Jep telah menulis ‘Ada ni tengah tengok abah tebar roti can4i’ berserta tanda pagar anak abah kerana wajah Khidir yang seperti sedang merenung sesuatu. Perkongsian Jep ini telah mendapat lebih 58 ribu likes dan 150 komen daripada para pengikut akaun Instagram Jep.

Ramai yang menyatakan wajah Khidir seiras kakaknya, Dariya Inara dan ada yang menyatakan yang wajah Khidir seperti wajah Dariya dalam versi lelaki. Khidir yang sedang meniarap dengan menget4p bibir dilihat semakin comel dan membesar dengan begitu sihat.

Sekadar maklumat, perkahwinan Jep dan Sari Yanti telah dikurniakan dua orang cahaya mata manakala Sari Yanti mempunyai dua orang lagi anak lelaki melalui perkahwinannya yang terdahulu bersama Mohd Eddy Casmady iaitu Barr Al Haq dan Barr Al Aliy.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen turut memberi komen gurauan kepada Jep berkaitan dengan kapsyen yang dikongsikan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Kena tengok abah amik free kick nanti. Pandai sor0k bibir nampak. Teringin abc huruf kecik lah abah. Bang.. abc satuu.. abg kan minat buat2 abc ni.. “

” Abah dah tak buat welkem welkem ke? Hehehe. comeyy ┬ásebiji cam abahnya. Jep..roti can4i bungkus 3. Roti sardine 2. Dah siap bg tau ek .. “

” Bukan main abah tebar roti can4i. Hensemnya nasib muka mak hahaha.. Khidir bg tau abah roti can4i terbang satu tau comel .. “

” Abah kena buat tiktok utk khidir . Handsome boy. Welcome welcome khidir… Nak ABC huruf kecik abah. comel sungguh.. “

” Hensemnya dia..hehee . Dariya versi lelaki . Hahahahahaha roti can4i terbang ke jep? Pandai ker abah tebar roti canai.. comel.. “

” Belajar tebar dgn pak kodi ke.. Bukan kaleng2 ya Khidir…abah tebar roti canai. Khusuk btl dia tengok abah nya tebar roti can4i .. “

” MasyaALLAH comellss baby khidir . Hensem anak abah mcm abah jugak. Hencem nya khidir.. umo berapa ni. Hidung mcm abah.. “

Alahai, comelnya Khidir. Muka serius pun nampak comel. Sudah namanya adik beradik, pastinya wajah Khidir seiras kakaknya, Dariya. Semoga Khidir membesar menjadi anak yang soleh dan membanggakan ibubapa, Insyaallah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..