” Dah boleh buat muzium ni, kreatif sungguh.. ” – Netizen

Datuk Seri Siti Nurhaliza Kongsi Gambar Di Luar Rumahnya. Namun Ada Sesuatu Yang Meraih Perhatian Peminat. Eh Ni Baru Betul-Betul Gantung, Kreatif Betul !!

Minat Datuk Seri Siti Nurhaliza dalam sukan berbasikal diketahui oleh peminatnya. Sebelum pelaksanaan PKP dahulu, Datuk Siti sering berbasikal bersama suaminya, Datuk Seri Khalid Jiwa dan rakan-rakan mereka.

Sudah lama Datuk Siti berehat dari berbasikal sejak mengandungkan Afwa. Kini setelah hampir 2 bulan berpantang, Datuk Siti sudah mula membuat aktiviti senaman. Pada perkongsian terdahulu, Datuk Siti berkongsikan gambarnya dan memaklumkan tentang aktivitinya ini.

Meninjau entry terkini di akaun Instagram Datuk Siti, telah dikongsikan beberapa keping gambar Datuk Siti sedang duduk di laman luar rumah. Kelihatan banyak basikal-basikal digantung ke dinding sekeliling ruangan itu.

Tulis Datuk Siti, ini semua kerja Datuk Khalid yang menggantungkan semua basikal mereka. Dek kerana PKP 3.0 masih berjalan, Datuk Siti memilih untuk jogging sahaja sebagai cara untuk menjaga kesihatannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar basikal Datuk Siti ini dan kapsyennya menarik perhatian peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Betul-betul gantung tu haha. Nay4 kalau hat0h ataih kepala ni. Kalau nak bawak turun basikal tu kena kait la orang utara kata.. “

” Rupanya istilah gantung basikal itu benar haha. Betul-betul atas kepada tokti, kreatif sungguh la. Tak pernah dengar lagi basikal jat0h atas kepala, durian ada haha.. “

” Morning Tokti. Ni memang betul-betul gantung ni haha, jadi perhiasan pulak hehe. Best jugak buat macam ni, jimat ruang.. “

” Ingatkan kat cafe mana tadi lawa buat OOTD. Kecik betul tokti di situ, macam budak SPM pulak tengok haha.. “

” Pergh kreatif la, jimat ruang. Boleh buat teka teki kira berapa banyak basikal yang digantung. Lawak la tokti ni.. “

” Bergantung-gantung basikal basikal semua, tinggi tinggi pulak tu haha. Macam muzium dah tokti tengok. Macam art installation gallery pulak.. “

” Dah boleh bukak muzium basikal ni tokti haha. pameran free ni macam-macam basikal ada haha. kreatif la datuk k.. “

Memang nampak macam pameran pun ada, tinggi pula itu digantung basikalnya. Ada style gantungnya, berseni kata orang haha. Apa pun, stay safe selalu Datuk Siti dan semoga ceria-ceria selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..