Connect with us

Artis / Selebriti

” Dah besar dah dia, cantik macam kakaknya.. ” – Komen Netizen

Perkongsian Janna Nick Sempena Ulangtahun Kelahiran Adik Bongsunya, Iris Rose Raih Perhatian Ramai. Wah Dah Besar Adik Janna, Cantiknya Iris. Macam Muka Janna Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Janna Nick, posting terbaru Janna telah meraih perhatian ramai. Janna telah membuat posting khas bersempena ulangtahun kelahiran adiknya iaitu Iris Rose. Sebagai seorang kakak, Janna sangat menyanyangi adik bongsunya itu.

Janna telah memuatnaik beberapa keping gambar dan juga video ketika percutian mereka di Bandung, Indonesia. Ketika Iris masih kecil, Janna sememangnya gemar berkongsi gambar dan video Iris di akaun media sosialnya. Kini Iris sudah membesar secantik Janna.

Untuk info, Janna merupakan anak kedua daripada empat orang adik-beradik. Janna mempunyai seorang abang bernama Muhammad Firdaus dan dua adik perempuan iaitu Nurul Balqish dan Nur Iris Rose Sofie. Janna mempunyai darah kacukan Cina, Pakistan dan Thai di sebelah ibubapanya.

Perkongsian ini telah menerima lebih 15 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Janna amat memanjakan adik bongsunya ini dan sentiasa menjadi seorang kakak yang terbaik. Lihat sahaja video yang dikongsikan oleh Janna.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk video dan gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Iris. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Happy birthday iriss besar dah dia yee, belajar rajin rajin okay budak baik yang bijak nii. rezeki dpt kakak mcm jannanick.beautiful family n happy holiday.. “

” Dah besar dah dia.. tgk dia drpd baby lagi janna selalu upload video dia sebelum janna g keje.. comel.. cepatnya masa berlalu.. “

” Happy Bday Irisssss semoga selalu dalam lindungan Allah.. Baby girl iris dah big girl sekarang. rasa dah tua ek kita. hahahhaha.. “

” Happy Birthday irisrose2015, moga jadi anak yg baik, adik yg mendengar kata dn belajar pandai tau, jd org yg berjaya dunia dn akhirat.. “

” Happy Birthday baby irisrose2015 besar dah dia Β Ingat kat Tadom korang dok mandi tasik dia dgn kami main jambatan gantung dok ulang β€œ i want to play more, more, more” .. “

” Wow dh baby girl Dari kecil suka tgk baby kena buli dgn angah. dari tepi nampak mcm janna.. Cepatnya bby ni besar lawa cm kakak dia.. “

” Happy birthday baby iris , makin besaq makin cantik sungguh she. umo baby sama dgn tahun kita start minat angah dia.. “

Wah, cepat sungguh masa berlalu. Iris kini bukan lagi baby kecil. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Iris. Semoga menjadi seorang anak yang baik, solehah serta berjaya dalam kehidupan di dunia dan juga di akhirat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT