” Dah agak dah, patutlah berseri lain macam je Tasha sekarang.. ” – Netizen

Tasha Shila Kongsi Berita Gembira Sedang Hamil Anak Pertamanya. Wah Patutlah Semakin Berseri-Seri Sekarang, Seri Mak Buyung Rupanya. Baby Bump Pun Jelas Nampak, Comel Je !! 

Meninjau akaun Instagram Tasha Shila, telah dikongsikan sekeping gambar photosho0t terkini Tasha yang mengenakan busana berwarna putih. Tasha mengumumkan berita gembira untuk semua peminat apabila mengesahkan dirinya telah hamil 5 bulan.

Terdahulu ramai peminat Tasha yang menegur tentang penampilan Tasha yang nampak sedikit berbeza terutamanya di bahagian perut. Ramai yang mula berteka teki dan menganggap Tasha sudah hamil namun pada waktu itu tiada pengesahan daripada mulut Tasha sendiri.

Tasha yang turut memohon agar semua peminat mendoakan yang terbaik untuk anak dalam kandungannya ini dan semoga segala urusan Tasha dipermudahkan. Tasha turut menzahirkan ucapan terima kasihnya dan mendoakan semoga semua yang mendoakan kebahagiaannya dimurahkan rezeki.

Untuk rekod, Tasha dan Muhammad Atiq mendirikan rumahtangga pada 28 Februari yang lalu setelah mengikat tali pertunangan 5 hari sebelumnya. Majlis mereka turut menjadi tumpuan seluruh peminat seni tanahair dan mereka kelihatan secocok bak pinang dibel4h dua.

Jom baca perkongsian di bawah :

Khabar gembira daripada Tasha ini meraih perhatian dan dibanj1ri dengan ucapan tahniah daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah Congrats dear tashashilla take care. May Allah swt bless you with a smooth n beautiful journey.. stay safe mom to be n baby.. “

” Yayyyyy, sama lah.. Congrats kak tasha, hope baby dlm perut sihat sentiasa.. Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan segala urusan akak dan baby Aaminn.. “

” Syukur Alhamdulillah. Congratulations Love, jaga kesihatan tau.. I’m happy for u. semoga dipermudahkan sampai ke hari persalinan..aamin ..nampak cute je.. “

” Wahh tahniah tasha.. G0rgeous sangat ni. dahhhhh agak dahhhhh.. Alhamdulillah tahniah tasha dan suami.. “

” Congratulations sis. Little tasha and Atiq is coming.. Alhamdulillah.. Tahniah.. Enjoy ur pregnancy.. “

” Tahniah… sama la kita 5 bulan… nnti brsalin bulan puasa.. semoga kita selamat spjg mengandung dan bersalin.. “

” Wahhhh… Alhamdulillah congrats kak tasha.. syukur… nk nng1s rasanya n nk pel0kkk… happynyaa, take care kak.. “

” Dah agak dah, patutlah berseri lain macam je Tasha sekarang. So cute la baby bump tu… Tasha junior coming.. Tahniah Tasha dan Atiq.. ” 

Alhamdulillah berita yang pasti membuatkan peminat Tasha teruja dan gembira. Tentu kehadiran si kecil ini nanti akan menambahkan lagi kebahagiaan Tasha dan Atiq. Semoga segala urusan Tasha sepanjang tempoh kehamilan dipermudahkan sehingga selamat melahirkan nanti. Take care Tasha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..