” Muka Mirul part last tu funny be like what ever haha.. ” – Netizen

Video Ain Edruce Beri Kej0tan Hadiah Ulangtahun Perkahwinan Untuk Suaminya, Amirul. Wah Bukan Kaleng-Kaleng Hadiah Ain. Part Yang Last, Muka Menyamp4h Ke Paks4 Rela Tu Mirul !! 

Bagi peminat setia pengacara terkenal, Ain Edruce pastinya sudah masak dengan perangai g1la-g1lanya yang sering menghiburkan. Baru-baru ini, Ain mengumumkan tentang kehamilan zuriat pertamanya bersama Amirul Hafiz yang sudahpun berusia 4 bulan.

Meninjau akaun Instagram Ain Edruce, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ain membeli hadiah ulangtahun perkahwinan untuk Amirul. Membeli sebuah handphone jenama Iphone, Ain turut bekerjasama bersama Shuk Sahar, Fizi Ali dan Ajak Shiro untuk menghasilkan video ini.

Dalam video ini, Ain membuat aksi bal1ng membal1ng kotak Iphone itu bermula dengan Ajak, diikuti Issey dan Fizi. Seperti biasa, reaksi wajah Amirul pasti menjadi tumpuan peminat. Mirul yang memegang kotak tersebut membuat muka terkej0t sambil menari dan mengerakkan badannya.

Muka ‘terpaks4’ Mirul namun tetap melayan kerenah Ain yang happy go lucky itu begitu mencuit hati. Untuk pengetahuan, ini adalah ulangtahun perkahwinan mereka yang pertama di mana mereka mendirikan rumahtangga pada 13 Disember 2019 yang lalu.

Jom tonton video di bawah :

Reaksi wajah Mirul yang nampak blur itu menarik perhatian peminat. Isterinya sejenis yang ‘mas0k air’, sang suami pulak melayan sahaja, nampak kelakar pasangan ini. Antara komen-komen peminat :

” Muka laki diaaa nak tanak je layan haha.. bong0k la.. klakor molek muke laki dia op… tak dok perasaan sokmo .. that what make them so special.. “

” Muka mirul part last HAHAAHAAHHSHAHA… funnyy be like watevaaa.. Muka mirul tak rela g1la ahahha.. “

” Aku sorang je ke yang tengok muka laki dia ni terhibur sendiri ? Comel doh.. muka suami si ain ni sjenis yg blur dan takda prasaan ke. . Adoiii auto thibur siakkkkkk.. “

” Comeii g1la wehh.. hahahahhaaa.. tp part lasty tgk muka mirull nmpk ksi4n.. hahahhaah dok sorg2 mnari.. lawak betholl laa korang.. “

” Muka senyum last tu muka dia macam “lama lagi ke nak kene menari ni” hahaha.. muka Mirul macam terpaks4 je hahaha tapi lawak.. “

” Reaction mirulll tak penah tak lawak sabarrr je melayan. Muka tak de perasaan betul la, kelakar joget sambil jeling tu.. “

” Muka tu redha betul kena layan.. dia ni tak pernah tak menghiburkan hahahaha. muka laki dia paling tk tahan , sangat redha.. “

Kalau sudah namanya Ain, pasti ada sahaja yang membuatkan peminat terhibur. Mimik muka Mirul dan gaya jogetnya tu memang menghiburkan sungguh. Apa pun, semoga Ain dan Mirul selalu dalam rahmat Allah dan perkahwinan mereka ini berkekalan hingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..