” Comelnya, lari lant0n-lant0n ntah bila sampai.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Berlari Mengej4r Abangnya, Yusuf Iskandar Ketika Beriadah Buat Ramai Terhibur. Part Berlari Nampak Laju Tu Comel Sangat Tapi Macam Tak Sampai-Sampai Jer Pada Abang !!

Menerusi entri terbaru di akaun Instagram Alisa, lagi video Alisa dikongsikan. Kali ini video tersebut memaparkan keluarga ini melakukan aktiviti riadah di sebuah taman rekreasi. Mereka melakukan aktiviti jalan kaki sambil hairul merakamkan video.

Alisa dipimpin oleh Hairul manakala Yusuf pula dipimpin oleh Hanis. Yusuf dan ibunya berada jauh di hadapan Alisa dan bapanya. Alisa kemudian memanggil abangnya dengan menyebut perkataan ‘ Look at abang ‘. Alahai, comelnya suara Alisa.

Alisa kemudiannya cuba untuk mengej4r abangnya yang jauh meningg4lkan mereka di belakang. Gelagat Alisa berlari telah menghiburkan ramai dengan kakinya yang terkedek-kedek. Nampak laju tetapi tidak sebenarnya. Agak-agak bila nak sampai tu Alisa.

Jom tonton video di bawah :

Video yang berdurasi 1 minit ini telah mendapat ratusan ribu tontonan dan ratusan komen kerana gelagat Alisa yang comel. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” She was running at full speed but her dad just casually walking that’s cute.. To have a daughter like Alisa. when she said hye abang haihhh so cute lah alisa.. “

” Eeee alisa comel je bersep4h l4ri. Terhiburrr tengok dia l4ri. Awwww alisa!tk pernah mengecew4kan lah. Ala ala….cel0teh nya alisa.. “

” Alaa comelnya itu ke berl4ri l4ri anak. wahahahaa laju l4ri Alisa tpi tak c4tch up jugak dgn abg.. 10 tahun kemudian baru sampai.. soooo omeyyy alisa.. “

” The way she run ommo sho cute. Laju sgt lari dia tu. comelnya l4riii eiii dah sampai kat abang belum tuuu.. comel sangat alisa.. “

” Haha..dh laju sgt la tu larinye.. sampai tak alisa kt abang? Ke terhenti tgh jalan? Comel g1la. alisa jgan berlari nanti lemak awk hil4ng.. “

” Apa comel sangat duduk dediam jelah. bersep4h sep4h dia lari. Eeeeee alisa nk kena g1git terkedek kedek lari.. so cute..  “

” Gigih lah alisa lari tapi abang rilek je.. haha kesi4n kaki kecik tu nak kej4r abang bila nak smpai tu. Comelnya… lari lant0n2 tah bila sampai.. “

Gelagat Alisa tidak pernah mengecew4kan pengikut Instagramnya. Alisa sentiasa dilihat menghiburkan dengan keletahnya yang comel. Semoga Alisa Aisyah dan Yusuf Iskandar menjadi anak yang soleh dan solehah serta berjaya di dunia dan di akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..