“ Comelnya Fahri, tak pernah skip gambar awak sebab temb4m sangat.. ” – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Gambar Anak Lelakinya, Achbar Muhammad Fahri Cur1 Tumpuan Ramai. Alahai Fahri Comel Sangat Dengan Pipi Temb4m Tu !!

Siapa yang tidak kenal dengan Dayah Bakar seorang selebriti Malaysia yang disukai ramai. Personalitinya sebagai pengacara yang petah berkata-kata sering mempers0nakan pendengar. Imejnya sebagai seorang isteri dan ibu sentiasa membuatkan peminat berasa kagum bersama suaminya, Kapten Hanif yang bertugas demi negara.

Meninjau ke akaun Instagram Dayah, beberapa perkongsian gambar anaknya, Achbar Muhammad Fahri telah dimuat naik dengan pelbagai posisi dan gaya yang mencur1 perhatian netizen. Anak lelakinya itu sememangnya kelihatan comel dan suka tersenyum seperti ibunya.

Semua gambar-gambar Fahri kelihatan begitu comel dengan senyuman manis serta pipinya yang bulat itu meraih perhatian peminat. Ada yang mengatakan pipi Fahri begitu temb4m seperti pipi p4u dan membuatkan ramai peminat bertambah suka dan tertarik melihat kecomelannya. Alahai Fahri, cutenya pipi awak tu.

Fahri kelihatan begitu comel memakai baju-baju bayi yang dipilih oleh Dayah. Malah, pelbagai gaya Fahri yang kelihatan sedang didukung dan baring dalam gambar itu dan nampaknya alas baringan yang digunakan oleh Fahri itu adalah alas yang sama digunakan oleh ayahnya, Kapten Hanif sewaktu kecil. Wah, cantik betul alas kain Fahri ya.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang suka melihat kecomelan gambar-gambar Fahri dan teruja melihat pipinya yang gebu itu. Malah, ada juga yang mengatakan wajah comel Fahri mewarisi daripada kecantikan Dayah. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Kak dayah juniorrr sgt.. copy paste hehehe.. aaaaa pipi fahri.. chumellll.. Achbar ee comell.. Comeyyy nyaaa.. Cekc1 fahri.. Ger4mnya tgk dia ni kan.. ”

“ Eiii macam tuan bak4r la senyum tu.. Comel nyaaa fahriii.. Iras muka kak dayah ni.. Eeee cutee.. MashaAllah pipi tu.. Ya Allah kenapa cute sgt nii.. ”

“ Morning fahri.. Mashallah comel & pipi nya tu.. Ger4m.. Muka Dayah sgt nii.. Cute.. Tomeyyynyaa.. bam nye awak nie.. mahaii pipi tuh.. semoga membesar jadi anak yg soleh & berjaya dunia akhrat ye.. ”

“ Masya Allah, ger4m tgk pipi pau dia.. Fahri alolo comelnye.. Pipi p4u tuhhh, aish ger4mm laa dekat handsome boiii niii.. Seks1nya fahri last photo hehehe.. ”

“ Boleh makan ke ni.. Pakai baju cel0reng satu..nak tgk baby army.. Omggg so cuteee.. Alalalala nomeiii nye awak..  Ger4mm.. Muka sama Dayah la.. Comell.. ”

“ Awwhhj muka mommyy sgt.. Eyyy tak pernah skip gamba awak sebab temb4m sangat.. Manis sungguh senyuman nya.. P4u ke ni kak dayah.. ”

“ Your smile make my heart flutter.. Comel sangat Fahri ni macam ibu.. Ger4m la pipi paw tu.. Alah.. Pipi tuu nak g1git rasa.. Pipi tu gebuu nau.. ”

Alahai, comel betul Fahri sampai tersenyum manja dengan pipinya yang tembam dan gebu itu. Pastinya Dayah happy melihat si ciliknya gemar tersenyum manja. Semoga Dayah sentiasa sihat dan menjadi ibu yang baik serta Fahri membesar menjadi anak yang soleh dan kebangaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG dayahbakar                                             

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..