” Comel lah Gabriel ni, genet1k Scottish banyak ni.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Yang Kini Sudah Berusia 4 Bulan Lebih. Wah Pejam Celik, Pejam Celik, Sekejap Je Dah Panjang. Gambar Yang Last Tu Comel Sangat Shariq Senyum Senget !!

Umum mengetahui pelakon cantik, Emma Maembong dan suaminya, Muhammad Shazli Azhar kini sudah memiliki seorang cahayamata lelaki. Permata hati pasangan ini diberi nama Shariq Arshan Gabriel, satu gabungan nama yang cukup indah.

Menerusi akaun Instagram shariqgabriel yang dikendalikan oleh Emma, telah dikongsikan beberapa gambar terbaru Shariq. Untuk makluman, Shariq kini sudah berusia 4 bulan lebih. Pejam celik, pejam celik, sudah semakin membesar si comel kesayangan ramai ini.

Dalam gambar yang dikongsikan, Shariq kelihatan berdiri di atas badan Emma sambil matanya memandang ke arah wajah ibunya. Namun gambar yang terakhir sekali, Shariq memandang tepat ke arah kamera sambil tersenyum senget.

Alahai, senyum macam tu pun comel lah Shariq ni. Di bahagian bawah pipinya pula ada tanda merah. Berkemungkinan adalah disebabkan digig1t nyamuk. Namun wajah Shariq tetap nampak comel dengan anak matanya yang berwarna brown itu.

Ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar-gambar seterusnya.. )

Sehingga setakat ini, perkongsian gambar Shariq ini telah mendapat hampir 17 ribu tanda suka sejak 20 jam posting ini dimuatnaik. Rata-rata peminat ger4m dengan kecomelan Shariq. Antara komen-komen peminat :

” Ya Allah aku ger4mmmm.. Handsome boy.. Comel awak Gabriel.. Wau putihnya sama mamanya, handsome boy ikut papanya ada mix kah kak emma.. “

” Apa cepat sangat besar ni.. 2 hari lepas acik tengok baby lagi.. Comel la arshan ni.. Anak mak sangat ni.. Genet1k scottish banyak ni.. “

” Hai handsome boy.. Suka tengok dia comel sangat.. Putih cep0k.. halah halah.. Good nite comel boy.. Sama lah baju.. “

” Eee budak niee.. selalu buat kite ger4m laa.. Ensemm boy laaaa.. oyooooo comelnyooooo.. Sekejap je dah panjang.. pipi tu nape ada loveb1te ? Nyamuk bg ke.. “

” Handsome boy sangatttt.. awak tak tido lagi mak awak tak mar4h ke.. Napelah comel sgt syariq gabriel ni.. suka tengok.. “

” Aku sorang jeke rasa anak emma ngn farah nabilah muka nk dekat sama patu hensem.. Masyaallah cutenyee baby boy ni.. “

” So cuteee n hensem little boy.. pejam celik dh makin membesar.. Comelllll sungguh awak ni.. gerammmm.. nampak kurus lah bila nak bamb4m.. “

” Dah besar Baby Boy. Jgn cepat sangat. Kasi Mummy and your daddy smile and laugh at your cuteness please. Heheh. May Allah SWT grant goodness for you and your mummy & daddy. Amen.. “

Melihat anak membesar di depan mata adalah antara saat yang paling indah buat ibu bapa dan kenangan yang tidak dapat dilupakan sampai bila-bila. Semoga Shariq menjadi anak yang soleh dan menjadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel, emmamaembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..