” Comel lah dia, lesung pipit tu yang paling mahal.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Sedang Menikmati Makanan Buat Peminat Terhibur. Video Kedua Tu Comel, Sambil Makan Sambil Layan Lagu Slow !!

Isaac Raees, si cilik yang turut mempunyai ramai peminat seperti kedua ibu bapanya iaitu Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza. Sejak Isaac dilahirkan, ada sahaja perkongsian video mengenai dirinya di laman media sosial pasti mendapat perhatian netizen.

Meninjau di akaun Instagram Isaac Raees, telah berkongsi video Issac sedang makan. Menerusi video itu, kelihatan gelag4t Isaac yang tersenyum-senyum sambil menikmati juadah sarapannya. Kelihatan hidangan si kecil ini adalah roti dan buah-buahan yang diletakkan dalam pinggan.

Manakala video kedua pula yang dikongsikan oleh Instagram milik Inaijari  adalah video terbaru  Isaac sedang makan juga. Namun pada kali ini gelagat Isaac sangat mencu1t hati kerana gayanya yang sedang makan sambil mendengar lagu ‘slow‘ .

Sehingga kini perkongsian kedua-dua video tersebut telah mendapat lebih 30 ribu tontonan sejak ia dimuat naik ke Instagram. Alahai comel sungguh anak Zahirah ni, patutl lah ramai yang ger4m tengok Isaac.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Isaac dan memuji kecomelannya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Good morning Issacraees. Comel sangat dia makan ya, semoga Issacraees dilindungi oleh Allah selalu.. “

” Comel dia, lesung pipit tu yang paling mahal. Nti dh besar lagi handsome lah si comel ni, ger4mmmnyaa.. “

” Amboi sambil makan tengk tv ke tu, sampai senyum-senyum. Moga jadi anak yan baik ya si comel Zahirah.. “

” Feeling layan lagu slow tu kelakar lah, mesti makan kenyang sangat tu, mengantok nak tidur ke Isaac.. “

” Amboi banyaknya makan, penuh pnggan tu makanan, haaha. Comel lah dia, suka tengok. Nanti share lagi video Isaac tengah makan.. “

” Ehh2 jap je, dah besar, dah boleh makan sendiri lah Isaac. Hbis buah dia makan, pipi tu bamb4m betul, comel.. “

” Masya Allah Tabarakallah so handsome Isaac ni. Sweet as mummy. Semoga menjadi ank yg soleh tuk mummy n daddy.. “

Wahh ramai yang suka tengok video gelagat Isaac. Memang comel sangat lah si kecil ni, senyuman tu paling manis. Apa-apa pun, semgoa Isaac membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Inaijari, Isaac Raees, Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..