” Comel dia sebut kain tu, bed4l lah janji ada bunyi. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Amyra Rosli, Aqeef Anaqi Bersama Kain Pelikatnya Mencuit Hati Peminat. Ad0i Lah Anaqi, Lain Macam Sebutan Kain Pelikat Tu. Siap Menyanyi-Nyanyi Lagi Walaupun Sal4h. Lawak Lah Anaqi !!

Anak sulung kepada pasangan Amyra Rosli dan Amar Baharin bernama Aqeef Anaqi antara kanak-kanak yang popular di kalangan peminat. Bakal berusia 5 tahun pada bulan Oktober nanti, telatah Anaqi seringkali mendapat perhatian daripada peminat.

Meninjau akaun Instagram Amyra Rosli, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Anaqi ketika berada di rumah. Anaqi yang memakai sehelai t-shirt bersama kain pelikat menyebut dengan cukup yakin sekali bahawa itu adalah kain ‘kelipat’.

Berkali-kali ditanya oleh Amyra kain apakah yang dipakainya, jawapan Anaqi tetap sama kain ‘kelipat’. Siap menyanyi-nyanyi lagu popular Anuar Zain berjudul Kain Pelikat lagi namun sebutan kainnya membuatkan peminat terhibur.

Melihat akan Anaqi, nampak gembira dan ceria sekali anak kecil ini. Walaupun berkain pelikat, aksi stunt ala-ala Spiderman tetap dibuat oleh Anaqi. Hai lah Anaqi, nasiblah tidak terlucut kain pelikatnya, las4k betul.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel oleh Anaqi ini telahpun meraih hampir 28 ribu tanda suka daripada peminat sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Comel dia sebut kain tu, bed4l lah janji ada bunyi haha. Mesti dia hafal semua dialog-dialog cerita pramlee macam Amar nanti. Ni baru kain kelipat.. “

” Dengan kita sekali terjawab kain kelipat bila mama dia tanya what kain tu haha. Comellah Anaqi ni, confident tu yang penting.. “

” Kain kelipat pun boleh dik haha. Confident is the key, siap nyanyi nyanyi lagi. bunyi kent0t Anaqi bagi pada mommy, haha nak4l eh.. “

” Haha comel je, kelipat pun bolehlah Anaqi dari tak ada bunyi. Kenapalah comel sangat budak Anaqi ni, ger4m.. “

” Kelipat pun bolehlah dik, janji ada bau-bau pelikat tu haha. Dgn confidentnya kain kelipat.. Eee tarik pipi tu baru tau.. Omeyy awak ni tau.. “

” Adoilah kain kelipat lalala, meh ummiyan lipatkan haha. Nak sebut kopiah pun sebut kuupiah, ee comel sangat.. “

” Oo kain kelipat nama sebenarnya haha, mini Amar Baharin sangatlah Anaqi ni haha. Manja jer bunyinya, confident betul.. “

Tak pernah disebut orang lagi kain pelikat jadi kain ‘kelipat’ ni Anaqi oii. ‘Kelipat’ pun ‘kelipat’ lah janji Anaqi happy. Semoga Anaqi membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..