Connect with us
Mermaid Balloons

Artis / Selebriti

” Comel Baby masa kecil, macam anak Cina. Dah besar macam kembar mama.. ” – Netizen

Abby Abby Kongsi Video Thr0wback Anak Ketiganya, Maria Danisha Hakim Semasa Kecil Raih Perhatian Warganet. Kecil-Kecil Lagi Dah Comel Danisha, Bila Dah Besar Makin Cantik !!

Meninjau di akaun Instagram Abby Abadi telah berkongsi video sekitar sambutan hari lahir anak ketiganya, Maria Danisha Hakim baru-baru ini. Kelihatan bukan keluarga Abby sahaja yang ada, malah keluarga bekas suaminya, Norman Hakim turut ada bersama.

Keluarga besar ini telah menyambut ulang tahun Danisha di sebuah restoran makanan laut. Selain itu, tulis Abby di ruangan kapsyen, sepatutnya hari lahir Maria adalah pada bulan lalu, namun disebabkan Abby dan suami sibuk bekerja, mereka telah lewat menyambutnya.

Rompers 3pcs

Bahkan Abby juga berkongsi satu video thr0wback ketika Danisha masih kecil dan kedua-dua video itu telah meraih perhatian warganet. Ada yang menyatakan wajah Danisha ketika kecil seperti anak orang Cina dan saling tidak tumpah seperti wajah abangnya, Danish.

Sehingga kini video yang dikongsikan oleh Abby telah menerima ribuan tanda suka sejak dimuatnaik ke akaun Instagram. Sekejap saja rasa masa berlalu, Danisha kini sudah besar dan wajahnya dikatakan macam kembar Abby Abadi lah. Makin cantik anak dar4 Abby seorang ni.

Baju Budak

Jom tonton video di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by abbyabadi_112 (@mamayebbyyabadi)

Di ruangan komen, selain memuji kecomelan Danisha semasa kecil, rata-ratanya turut memberikan kata ucapan hari lahir kepada Danisha. Antara komen-komen menarik adalah :

” Comel baby masa kecil, macam anak cina betul. Dah besar macam kembar mama. Selamat hari lahir baby.. “

” Baby kecik2 comel, besar cantik sangat lah. Anak-anak dara Abby semua cantik2. Tapi ini memang sebiji muka Abby.. “

llaollao

” ¬†Happy birthday baby, semoga berjaya dunia akhir. Semakin lawa baby skrg ada iras muka mama lah masa muda.. “

” Happy birthday baby cantik. Semoga baby membesar menjadi anak yang solehah berjaya di dunia dan akhirat, amin.. “

” Wah suka tengok keluarga besar ni bersama. Semua anak-anak dah besar belaka. Selamat hari lahir Danisha, semoga jadi anak solehah buat kedua orang tuanya.. “

” Happy to baby besar, semoga dipanjangkn umor dimurahkn rezeki taat pda ibubapa serta sentiasa bwh lindungan Allah swt amiin.. “

” Sanah Helwah Maria Danisha Hakim (baby). Semoga menjadi anak yg solehah dan semoga yg baik2 buat baby ya.. “

Alahai seb4k pula baca ucapan Abby buat Danisha, banyak nasihat dan pesanan. Apa-apa pun semoga anak-anak Abby ini bukan sahaja menjadi anak-anak yang soleh serta solehah buat Abby, malah menjadi kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG mamayebbyyabadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Legoland

01 Baju Tidur Stripe

High Heel Pad

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT