“Coach camni bukan penat main bola tapi penat gelak.. ” – Netizen

Video Roy Azman Menjadi Coach Bolasepak Buat Ramai Terhibur. Semp0i Betul Coach Pakai Selipar Jer, Tak Pernah Tak Kelakar !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon Roy Azman atau nama sebenarnya  Zairosminan bin Abdul Rahman. Roy dahulunya seorang pelakon yang banyak memegang watak serius namun kini Roy lebih banyak memegang watak komedi.

Meninjau ke akaun Instagram Roy Azman, video terbaru yang dikongsikan telah membuatkan ramai peminat terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Roy yang menjadi coach bolasepak.

Dengan gaya santai, Roy hanya memakai selipar, t-shirt dan seluar track telah membuatkan ramai tertawa. Roy sememangnya seorang yang gemar membuat lawak dalam kebanyakkan p0sting di akaun Instagramnya.

Perkongsian Roy ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Lawak Roy tidak pernah menghamp4kan, ada sahaja lawak sp0ntan yang menambat hati para peminat.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang terhibur melihat gaya Roy menjadi coach. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ini bukan coach .. ini ketua PBSM haha.. ni mesti coach lagi penat dari player ni.. Ad0iiiii dia buat perangai lagi.. “

” Coach main bola atau coach cara geguling sambil nyanyi H1ndustan ni.. Bagus coach malaya ni turun game pakai selipar je.. “

” Masak lah kalau ada coach yang macam gini taktahu bila boleh masuk padang nak mulakan permainan.. “

” Saya rasa ini coach yang terbaik untuk bawak Harimau Malaya.. bang … nak tanya jurulatih ke juruletih… pakai selipar nohhh.. “

” Dpt coach mcm abg thisisroyazman mst player muka semua muda remaja jeww.. asyik dok ketawa je dgn coach .. “

” Pehhh… Gaya dah ada… Semuga impian jadi kenyataan bro.. Mohon perrimbangkan abg Roy pegang jwtn pembantu coach skuad senior malaysia.. “

” Ad0iii coach cmni.. bkn pnt main bola tp pnt gelak jer.. nk main bola pun tak jd.. gelak jer kjenya.. Coach mcm ni minit ke 20 dah pancit , awal2 je semangat.. “

Kalau macam ni lah coach bolasepak, memang penat ketawa daripada bermain bola. Pemain bola pun boleh pen1ng mendengar arahan coach Roy ni, hehe. Apapaun, semoga Roy Azman terus berjaya dalam bidang seni tanah air.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..