” Cantiknya, memang adik-beradik semua cantik ke.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Majlis Pernikahan Adik Fathia Latiff, Dr. Fasiha. Sama Cantik Sama Padan, Tahniah Diucapkan !!

Meninjau ke akaun Instagram pelakon Fathia Latiff, perkongsian gambar Fathia bersama adiknya telah meraih perhatian peminat. Gambar tersebut memaparkan Fathia sedang membantu adiknya bersiap untuk majlis pernikahan.

Adik Fathia iaitu Dr. Fasiha Latiff telah melangsungkan perkahwinannya beberapa hari yang lepas. Fathia yang kelihatan manis bertudung dan berbusana warna krim mengabadikan gambar ini sebagai salah satu momen indah.

Perkongsian ini turut menerima beberapa us1kan daripada netizen yang bertanya mengenai jodoh Fathia. Ramai juga mendoakan agar selepas ini Fathia ditemukan jodoh pula. Mudah-mudahan tidak lama lagi si kakak pula akan berkahwin.

Gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Dr. Fasiha turut dikongsikan di Instastory miliknya. Pasangan pengantin kelihatan sangat berseri dengan mengenakan busana berwarna putih bersih.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Nur Fathia (@fatiyalatiff)

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan dan doa buat pasangan pengantin baru. Antara komen-komen yang diberikan ;

” Semoga fatiya akan bertemu jodoh begitu juga saya aamiin.. I miss your acting fatiya. Tolong sampaikan ucapan selamat pengantin baru padanya.. “

” Alhamdulillah, selamat pengantin baru Fasiha & suami… didoakan semoga kekal bahagia hingga ke Jannah.. mmg adik bradik semua cantikk ke.. “

” Dah Khwen dah dia.. Fathia bile lagi.. Adik kawen dlu drpd kakak, tahniah adik fatiya latiff fasiha slmt pengantin br… “

” Kakaknya bila nak kahwin.. You next aamiin in shaa allah.. Selamat pengantin baru , selamat berbahagia, selamat beran4k cucu.. “

” Alhamdulillah congratulations sis, semoga yang terbaik saja untuk sis nanti.. Selamat pengantin baru awak fatiya..semoga kekal hinga ke jannah.. aminnn.. “

” Alhamdulillah tahniah Dr fasiha. Cantiknya¬†masya Allah.. da nama pun pengantin kan tentu la cantik tp yg sebelah tu yg blh dikata bakal pengantin tu pun cantik gak kan.. “

” Tahniah. Insyaallah selepas nie fatiyalatiff pulak. Aamin. Omg cantiknya Dr fasiha.. Selamat pengantin baru.. “

Lagi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan :

Sama cantik sama padan bak kata pepatah bagai pinang dibelah dua. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat pengantin baru kepada Dr. Fasiha dan suami. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke jannah dan berbahagia selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fathia Latiff, Fasiha Latiff

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..