” Boleh masuk I Can See Your Voice ni, auto penyamar.. ” – Netizen

Mark Adam Kongsi Video Pelajar Kelas Vokalnya Sedang Ketawa Namun Gaya Ketawa Tersebut Buat Ramai Terhibur. Rare Sungguh Bunyinya !! 

Umum mengetahui bahawa Mark Adam selain daripada menjadi penyanyi dan pelawak, beliau juga merupakan seorang guru vokal. Mark mempunyai sebuah pusat latihan vokal dengan nama Akademi Suara yang terletak di Neo Damansara.

Ia merupakan impian Mark yang sudah lama mengimpikan sebuah pusat latihan vokal sendiri. Impiannya itu dapat direalisasikan selepas 10 tahun beliau menjadi guru vokal di Malaysia dan juga di negara asalnya iaitu Filipina. Kini sudah 3 tahun Akademi Suara telah beroperasi.

Menurut Mark, beliau sememangnya mengumpul duit untuk merealisasikan impian itu yang selama ini beliau hanya mengajar di tempat orang. Antara artis yang pernah mengikuti kelas vokalnya ialah penyanyi Aiman Tino. Kini Mark sudah boleh tersenyum lebar dengan kejayaan yang beliau perolehi.

Menerusi akaun Instagram, Mark telah memuatnaik video salah seorang pelajar kelas vokalnya. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan pelajarnya itu ketawa namun bunyi ketawa tersebut buat ramai semakin terhibur. Lain macam sungguh bunyinya.

Jom tonton video di bawah ;

Rata-rata netizen terhibur mendengar bunyi gelak tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Aku pulak yg semp0t tgk dia gelak. Gelak mcm angsa.. “

” Hahahahha why why that kind of laugh make me laugh also.. “

” Die tersed4k serbuk kunyit tu. Terhibur.. “

” Boleh masuk i can see your voice ni auto penyamar .. “

” GelakkaH apa ni mark.. Hahahh semp0t kali.. “

” Hahahahaha tak berhenti saya gelak n tengok.. “

” Ses4k nafas tgk.. Sound like goose.. “

Lain macam sungguh bunyi gelak tersebut bak kata netizen macam bunyi angsa pun ada. Apalah yang digelakkan sehingga sebegitu bunyinya. Memang rare sungguh. Boleh membuatkan orang terkeliru sama ada tengah gelak atau tengah ses4k nafas. Semoga Mark terus berjaya dalam bidang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mark Adam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..