” Bestnya jadi kak Erra ada sahabat dunia akhir4t sebaik Norman Hakim.. ” – Netizen

Erra Fazira Kongsi Video Norman Hakim Menitipkan Ucapan Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Erra Yang Ke 47. Amboi, Siap Menyanyi Lagi Tu !!

Setiap kali tiba tarikh ulang tahun kelahiran kita pastinya ramai orang akan memberi ucapan hari lahir buat kita. Begitu juga dengan penyanyi dan pelakon popular Erra Fazira yang dikenali melalui filem sembilu. Erra menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 47 pada hari semalam bersamaan 9 Februari 2021.

Meninjau ke laman Instagram milik Erra, Erra telah berkongsi sebuah video di mana pelakon Norman Hakim menitipkan ucapan ulang tahun kelahiran buat Erra. Norman turut menyanyikan sebuah lagu khas untuk Erra. Selain itu, Norman juga dilihat mendoakan kesejahteraan dan kebahagian buat Erra.

Menerusi kapsyen tulisan Erra pada posting tersebut, Erra mengatakan bahawa Norman yang mempunyai pelbagai karakter merupakan sahabatnya dunia akhir4t dan tidak pernah berubah dari waktu dulu sehingga sekarang. Erra turut berasa bangga mempunyai seorang sahabat yang sebaik Norman dan mendoakan agar kebahagian dan kejayaan buat Norman.

Peminatnya juga masih teringat gandingan mantap Erra dan Norman dalam filem Pasr4h yang jelas menunjukkan keserasian mereka berdua. Bagusnya Norman mengingati hari ulang tahun kelahiran sahabat baiknya, Erra. Pastinya Erra yang menerima ucapan dan doa tersebut sempena hari ulang tahun kelahirannya merasa begitu dihargai.

Jom baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat turut mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran buat Erra. Selain itu turut mendoakan kesejahteraan buat Erra. Ada juga yang teringat kembali dan rindu dengan  filem Pasr4h lakonan Erra dan Norman. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Bestnya jadi k erra ada teman shbt dunia akhir4t sebaik norman hakim.. norman ni kalo berkasih setia org nya kalo berkawan pun setia orgnya.. mudah mudahan kekal mesra sntiasa.. “

” So sweet.. Teringat terus movie Pasr4h.. Beruntung bila birthday girl bal4s ucapan dengan doa yang panjang.. Cantik doanya macam ni.. Beautiful sis errafazira.. “

” Tengok normanhakim_786 teringat cerita Pasr4h u both berlakon sama.. Selamat Hari Jadi Fazira Wan Chek.. Allah selamatkan kamu.. “

” Teringat filem Pasr4h.. Happy besday kak erra.. I love u so much️..semoga panjng umur.. Dilimp4hkn rezeki.. Dipermudahkn sgala urusan dunia akhir4t dan mendapat berkah.. “

“Sepatutyer nyayi lagu P4srah…haha.. Nak tgk kak erra berlakon lagi.. Dgn norman dan kak abby .. Pasrah 2 ke.. Hapy bdy errafazira smga pnjng umur..dlapngkn rezki cht selalu.. Aamin.. “

” Normanhakim_786 kelakar laa..ce try mintak izin dgn memeysuhaiza dulu.. klu memey lepas boleh lah mintak izin errafazira.. Happy Birthday Erra Fazira.. “

Kami di Berita Kopak turut ingin mengucapkan selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 47 buat Erra. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Selain itu, semoga sentiasa di bawah lindungan rahmatNya, dikurniakan keberkatan Allah dan diluaskan pintu-pintu rezeki. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..