” Berdebar jantung, berpusing perut haha. Mark nakal.. ” – Netizen

Video Mark Adam Menguji CCTV Di Handphone Namun Dalam Cara Yang Melucukan. Fuhhh Muzik Dah Macam Thriller Filem Ser4m. Kelakar Betul Lah Mark, Kecut Perut Kawan Tu !!

Mark Adam dikenali sebagai pelakon, penyanyi dan pelawak di kalangan peminat. Kehadirannya memeriahkan lagi industri hiburan tanahair. Mark memiliki suara yang bagus dan merdu yang membuatkan setiap single nyanyiannya mendapat tempat di hati peminat.

Mark yang berasal dari negara Filipina ini memiliki sikap suka berjenaka dan pertuturannya pasti membuatkan ramai tertawa. Mark yang dahulunya seorang guru muzik kini sudahpun memiliki sebuah akademi yang dipanggil Suara Academy di mana latihan vokal dan alat muzik diberikan kepada pelajar-pelajarnya di sini.

Meninjau akaun Instagram Mark Adam, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan Mark menyakat staff yang berada di pejabat. Menurut kapsyen yang ditulis Mark, mereka sedang menonton cerita hantu dan Mark pula cuba menguji CCTV di handphonenya namun gaya menguji Mark itu lain macam betul.

Dengan latar belakang muzik suspen seperti filem ser4m, Mark yang berada di balik pintu menolak stroller sambil melihat CCTVdi handphonenya. Melihat ada salah seorang daripada staffnya ingin keluar ke pintu, Mark lantas menolak stroller tersebut. Fuh menjadi betul pr4nk Mark kali ini, kec0t perut terus.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Mark yang menggerakkan stroller secara sembunyi-sembunyi ini menghiburkan peminat. Melihat gaya staff pejabat yang terkej0t itu mencuit hati sungguh. Antara komen-komen mereka :

” Hahhahahahahahahhahaha shamin cu4k haaaaa ajo kan.. “

” Nakal btol ahahahaha.. boss kuat mengac4u.. “

” Berdebar jantung berpusing perut haha. Mark nakal.. ”

” Notty kan mark kan. h4ntu dalam movie tu kelu4r.. “

” Eis nakal betul kac4u orang, nasib orang tu tak melatah kalau tidak kat situ dia pekik sama tekucil hahaha.. “

” Haw4u je lawak lar menjadi tu mark.. “

Aduh Mark, mahu tak terkej0t tengok stroller bergerak sendiri secara tiba-tiba. Ini bukan hanya menguji CCTV tapi menguji jiwa Mark. Mujur tidak ada yang terkuc1l gara-gara tak0t dan terkej0t. Kalau sudah namanya Mark Adam, lawaknya berp1sah tiada. Apa pun, semoga Mark sentiasa ceria dan menggembirakan insan tersayang. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mark Adam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..