” Bangun Abe Joe, tengok bini comel lote ni.. ” – Netizen

Fazeera Nazri Kongsi Video Ketika Sedang Disolek, Namun Gelagat Fizo Omar Yang Sedang Tidur Raih Tumpuan Ramai. Ad0i, Nampak Penat Sangat Tu Abe Joe Tunggu Isteri Bersolek. Fazeera Sebelum Makeup Dah Cantik, Selepas Makeup Pun Lawa !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri, perkongsian video Fazeera sedang disolek telah meraih perhatian ramai. Fazeera dilihat sedang disolek oleh seorang jurusolek di dalam sebuah bilik penginapan mereka.

Wajah Fazeera sebelum disolek telah menerima pujian ramai kerana kulit wajahnya yang cantik dan licin. Fazeera memiliki kecantikan semulajadi kerana wajahnya tetap cantik walaupun ketika tanpa secalit solekan.

Apabila Fazeera siap disolek ia menaikkan lagi seri wajahnya. Makin bertambah cantik apabila mengenakan solekan. Ketika Fazeera merakamkan wajahnya di cermin, lain pula yang mencur1 perhatian ramai. Dapat dilihat Fizo sedang terlelap tidur di atas katil.

Perkongsian ini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Wan Maryam juga ada menemani ibu tirinya itu sedang bersolek dan nampak begitu manja antara Maryam dan ibu tirinya itu.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang menegur gelagat Fizo sehingga tertidur menanti si isteri bersolek. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sedap abe joe tido. bangun bangun tgk bini kemain lawo.. Make up ke tak ttp manis.. suka tgok Fazz.. “

” Make up pun vass.. tak make up pun beautiful.. Serius cantik g1la faz smlm.. Smpai tertido abe joe tggu wife makeup.. “

” Hahaha Abe Jo tido dkt belakang tu.. Penat tggu wife make up sampai tertdo .. Cantiknya kulit.. kita suka tgk awk n4ked faceeee sgt cntikkkk.. “

” Bangun Abe Joe.. tgk bini come lote ni.. Makeup mcm kja stewardess dulu.. kacak kitak.. loveeee ter0kk faz ni lawaaaa betul.. “

” Skin lawa betul.. make up ke tak tetap cantik..┬áBeautiful gorgeous loving family.. Penat yea abam fizoomar kt sblh tdr lps make-up kn beauty.. “

” Tak makeup pun cantik orgnya.. natural beauty.. Abe Jo Lena Tido , bini Melet0p.. MashaAllah bidadari sapa ni.. “

” Sisss suka tgk awak dear. Sbb awak cantik bila tak make up. Natural beauty sangat awak ni tau.. Abe joe siap interperemmm lg melamp4uuu eh.. “

Sama ada tanpa solekan atau dengan solekan, wajah Fazeera tetap kelihatan cantik. Orang kalau sudah lawa, apabila disolekkan bertambah lagi cantiknya. Ditambah pula dengan seri wajah ibu mengandung kan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazeera Nazri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..