” Baby Fatima ni makan apa, badan bulat sangat comel.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Fazura Bersama Puterinya, Nur Fatima Aisya. Amboi Fatima, Seketul Besar Bunga Di Kepala, Makin Manis Si Comel Ni. Kecil-Kecil Dah Ada Warna Kegemaran Lagi. Badan Tu, Semangat Sungguh !!

Bayi bernama Nur Fatima Aisya ini menjadi kesayangan dan tumpuan ramai sejak kelahirannya. Puteri sulung pasangan sama cantik sama padan, Fazura dan Fattah Amin ini sehingga kini memiliki ratusan ribu peminat di seluruh negara.

Meninjau akaun Instagram Fazura, telah dikongsikan sekeping gambar terbarunya bersama Fatima. Fazura sering bercerita mengenai kegiatan hariannya bersama Fatima. Fazura juga seperti ibu lain yang suka memakaikan pakaian dan perhiasan yang comel untuk anak perempuan.

Kali ini Fatima dipakaikan baju gaun lengkap bersama stokin dan headband bunga di kepalanya. Fazura turut meletakkan pertanyaan di kapsyennya samaada peminat boleh meneka warna kegemaran Fatima.

Fatima yang semakin chubby ini pastinya menjadi perhatian ramai peminat. Wajah yang seiras Fattah Amin, kecomelan Fatima terserlah dengan tubuhnya yang begitu semangat itu. Pakailah apa jua warna, Fatima pasti nampak cute dan comel.

Jom baca perkongsian di bawah :

Pertanyaan Fazura ini telah mendapat banyak respon daripada peminat. Mereka turut memuji wajah Fazura dan Fatima yang cantik. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Fatima’s favourite colour ke mummy’s favourite colour ni.. ” – Mira Filzah

” Ala mummy’s fav colour la. Fatimah mana tau pilih. Alolor comeynya dedua anak dan ibu ni. Love you Fatima sayang.. “

” Of course pink, Fatima is just like Mommy,who loves pink and white. She’s so cute.. Baby Fatimah ni.mkn apa, badan bulat sgt ni. Comel.. “

” What a beautiful baby and she loves pink I’m sure. Makkk nya mcm 18 tahun! Fatima syg mummy put miss u.. “

” She’s adorable, of course pink colour like mommy. Okay u both look alike here, gebu gebas Fatima ni ger4m tengok.. “

” Fatima ikut mommy ni suka pink. Fatima be like : okay mummy, i will love pink too. Ger4m je tengok adorable like marshmallow.. “

” Both g0rgeous, cantik dan cute. Pinky Fatima, pretty baby. Suka tengok mata Fatima, ni mommy punya favourite kaler jugak ni kan kan.. “

” Fattah Amin sangat muka dia tu, of course pink becuase it;s mommy favourite. Pink lover, so comel mommy and daughter.. “

Semakin hari semakin berisi si Fatima ini dan Fazura juga tetap kelihatan menawan sama seperti dahulu. Pastinya dewasa kelak, Fatima akan menjadi sejelita mommynya ini. Apa pun, membesar dengan sihat selalu Fatima dan ceria selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura, IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..