Connect with us

Artis / Selebriti

” Awwhhh nangis sebab I teringat masa Dayah pregnant Fahri, takde pun moment dengan husband.. ” – Netizen

Video Dayah Bakar Memberi Surprise Kehamilan Anak Keduanya Kepada Suami, Kapten Hanif Buat Ramai Tersentuh. Akh1rnya Ada Moment Dayah Bersama Suami. Reaksi Hanif Begitu Speechless. Fahri Pulak Siap Tanya Mana Baby, Haha !!

Menerusi akaun Instagram Dayah Bakar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Dayah membuat satu kej0tan buat suaminya Kapten Hanif. Mengajak Hanif bermain permainan teka ejaan, surprise oleh Dayah ini berhasil sebagaimana yang dirancangkan.

Ketika Dayah mengeja perkataan ‘ I’m pregnant ‘ , muka Kapten Hanif sedikit blur kerana ingin menangkap perkataan yang dieja oleh Dayah. Ekpresi wajah yang terkej0t dan seakan tidak percaya dapat dilihat pada wajah Kapten Hanif.

Jika ketika hamilkan Fahri dahulu, segalanya dilalui oleh Dayah sendirian. Dari awal kehamilan sehingga lah melahirkan, semuanya tanpa baba Fahri di sisi. Sed1h dan gembira, perasaan yang bercampur baur dan ini akan menjadi kenangan terindah buat Dayah dan suami.

Sempat lagi Kapten Hanif bertanyakan kepada Dayah adakah itu betul kerana r1sau Dayah bergurau. Fahri pula comel sangat, macam faham sangat ‘assignment’ yang ibu berikan tu. Lawak pula mendengar Fahri bertanya di mana babynya pada hujung video itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Dayah ini telah pun meraih lebih 40 ribu tanda suka daripada warganet setakat ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Awwhhh nang1s sebb I teringat masa dayah pregnant Fahri selama 9 bln , takde pun moment dgn husband dia sbb ldr and pkp.. ”

” Awhhhh Why mukaaa fahrii macam dah sepakat dengan ibuu hahaha comel.. congratss kak dayahhh.. Semogaa dipermudahkann segala urusan.. ”

” Iā€™m tearing up. Beautifup family.. InshaaAllah sehat baby, mommy dan soon to be kakak.. Awwwwwwwwww kak dayahhhhhh sending you virtual hug.. ”

” Fahri x missed rehearsal. Faham assignment hehe. Alhamduillah congratulations adikku.. Smooth journey ahead.. ”

” We are happy for you guys sbb this time you both can celebrate the reveal moment together.. masya Allah tahniah. moga2 Allah jugak merezekikan aku utk vuay.. ”

” Congratulationsss dayah dan family.. Moga dipermudahkan segala urusan sehingga melahirkan nanti amin.. Fahri dah jadi abang.. ”

” MasyaAllah. Tahniah kak dayah sayang.. This time ada baba and Fahri teman.. Yeay.. i cried watching this.. ”

” Awwww nang1s happy for both of you kak.. may Allah ease everything for youu.. Fahri nak jadi abang dh.. ”

Alhamdulillah rezeki untuk Dayah sekeluarga bakal menimang cahayamata kedua. Lebih special kali ini ada baba Fahri di sisi. Tentunya lebih banyak moment indah yang akan dirakamkan pasangan ini nanti. Balas dend4m yang sebelum ni okey Dayah. Jaga diri dan semoga semuanya dipermudahkan untuk Dayah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Ā© Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT